Milletvekili Bulut Güneydoğu Anadolu Bölgesi Teşkilat Başkanlığına Atandı

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut yeniden Güneydoğu Anadolu Bölgesi Teşkilat Başkanlığına atandı.

Milletvekili Bulut Güneydoğu Anadolu Bölgesi Teşkilat Başkanlığına Atandı

AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, AK Parti 7. Olağan Kongresinde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen isim olmuştu.

Milletvekili Metin Bulut, Güneydoğu Anadolu Bölgesi Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevine atandı.

METİN BULUT KİMDİR?

Fırat Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi mezunudur. Aynı Üniversitenin Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji ve Genetik Anabilim Dalında yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. İnşaat, turizm ve danışmanlık alanındaki şirketlerin kurucu ve yöneticilikleri, Elazığ MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği, Harput Tarih Turizm Sosyal Hizmetler ve Çevre Vakfı Mütevelli Heyet Üyeliği ve Elazığ Musiki Konservatuvarı Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır. TBMM 25., 26. ve 27. Dönem Elazığ Milletvekilidir. TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu üyeliği, TBMM NATO Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Üyeliği ve Adalet ve Kalkınma Partisi Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Medya grubumuz olarak; AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut’a görevinde başarılar diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2021, 00:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Elazığ lı
Elazığ lı - 3 yıl Önce

Bu adama niye bu kadar yükleniyorsunuz bu şehirin ve doğu nun bütün yükünü bu adamın üzerine veriyorsunuz zaten 2 dönem milletvekili oldu Elazığ da hiçbir sorun ve mağduriyet bırakmadı çözüm buldu her işin üstesinden geliyor diye bu kadarsa görev verilmez bu insanında ailesiyle vakit geçirmeye hakkı var birazda kendine zaman ayırsın. Tabiki bu söylediklerim bizim görmek istediğimiz yani iktidar partisi milletvekili,iktidar partisi MKYK üyesi biri olarak bu sorunları çözmesini görmekti ama sıfır çözüm ve bütün olumsuzlukları yok sayarak görmeyerek üstünü kapatmak güzel bir vazife dir görev almak çok iş yapmak yok.

Şimşek
Şimşek - 3 yıl Önce

Elazığ i halletti sıra güneydoğu Anadolu'ya geçti ne diyeyim bilmiyorum sahipsiz elazig

Kazım
Kazım - 3 yıl Önce

Kanal Fırat sevinçten uçacak

elazığlı
elazığlı - 3 yıl Önce

utanıyorum yeminlen sizin gibi mümtezelleri gördügüm için.elazığ için bi çivi çakmamışsın.bire ikide bir c.başkanına yalakalık ona buna yalakalık.ama Allahım Allahdır.bu dönemde sırtını dayadıgın mustafa ataşında seni kurtaramayacak bu elazığlılara ettiğin eziyetten dolayı seni Allaha havale ediyorum.

Ahir zamanda
Ahir zamanda - 3 yıl Önce

Ayaklar baş, Başlar ayak olur..
RTE’ nin tüm ekibi böyle .
Otobüsçü Başbakan oldu.
Yazık Ülkeme.
Sebep olana galmıya..

Doğruyu hakkıyla söyler
Doğruyu hakkıyla söyler - 3 yıl Önce

Yav sanki dersin elaziga ne yapmış sadece kendine Doğukent i tapulamis, hastaneden dolayı, Meryem dağı,yemislik tapulamis, birde fark etmiyor hangi Parti'nin ( akp ayrılanlar)adamı olsa işini yapıyor biraz yüklü oluyor ama işte lafın kısası çok yoruluyor

Ali
Ali - 3 yıl Önce

Elazığ li servet harcıyorum senin kafanı yaşayamıyorum. Neyin kafasını yaşıyorsun. Ne.hizmetler yapmış elazig sulama sorununu mu çözmüş enkaz altından kurtulup viran olan elazıgı mi kurtarış Malatya farklı Elazığ'da farki komut yapılmayı mi çözmus. Çimento.fabrikasının taşınmasını mi çözmüş daha neler neler.yazarsam.sayfalar yetmez.

Misafir
Misafir @Ali - 3 yıl Önce

Ali kardeş adam ironi yapmış...tam okursan...

Elazığ lı
Elazığ lı @Ali - 3 yıl Önce

Benim yazdıklarımı tam okuyunda ondan sonra eleştirin

Kosovalı
Kosovalı - 3 yıl Önce

Rte kendini bu tiplerle bitirecek.önce sırf rte için oy verirdim şimdi bunlar yüzünden oy vermeyecem.tamaaaaaammmm elazığı kurtardılar şimdi gda ya geldi sıra.zülfü ağaya ne görev verilecek acaba.ama elazığ hak ediyor.herseferinde alkışlayıp oy verirsek bu memleket daha çoookkk yükselecek çok.işsizlik almış başını gidiyor.ev yok.kiralar ev fiyatları uçuyor bakalım nolacak sonu.ama bişey olmaz biz yinede oy verelim.darbe gecesi bunlar neredeydi.halka sığınıp zengin oldular.fakir fukara nöbet tutsun bunlar zengin olsun devam.


SIRADAKİ HABER

banner137