AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devriyle ilgili müjdeyi verdi.

BULUT: RESMÎ SÜREÇ BAŞLAMIŞ OLDU

MKYK Üyesi Bulut yaptığı yazılı basın açıklamasında, “Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Milli Eğitim İl Müdürlüğüne Eğitim Kampüsüne dönüştürülmesi için Sağlık Bakanlığından beklenen resmî yazı Çevre Şehircilik İl Müdürlüğüne tebliğ edildi. Yazının tebliğ edilmesi ile yerleşkenin devri ile ilgili resmî süreç başlamış oldu” dedi.

BULUT: BİR AN ÖNCE HİZMETE ALACAĞIMIZIN BİLİNMESİNİ İSTİYORUM

Milletvekili Bulut, “İlgili yazı ile birlikte Eğitim Araştırma Hastanesinin alanı binaları ile birlikte Milli Eğitim İl Müdürlüğü emrine geçmiş oldu. Elazığ yeni okul ve dersliklerle tekli eğitime geçecek. Tüm bunlarla birlikte öğretmenevi ve milli eğitim il müdürlüğünün ilgili birimleri için de bu alanda hizmet binaları tahsis edilecek. Sürecin en önemlice zorlu kısmını geçmiş bulunuyoruz. Bundan sonraki süreci de dikkatle takip ederek eğitim kampüsümüzün bir an önce hizmete alacağımızın bilinmesini istiyorum” ifadelerini kullandı.

BULUT: SOSYAL HAYAT YENİDEN CANLANACAK

Okul, dersliklerin ve hizmet binalarının dönüşümü için ilgili bakanlık ile birlikte çalışıp süreci tamamlayacaklarını ifade eden Bulut, “Elazığ Eğitim Kampüsü en yakın zamanda hizmet vermeye başlayacak. Hastane çevresinde ve özellikle Hastane Caddesinde ticari ve sosyal hayat yeniden canlanacak” ifadelerin kullandı.