AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, hafta sonunu köy ziyaretlerine ayırdı.

Bulut’un ziyaretlerine Kovancılar Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş, Sekreter Yardımcısı Murat Okubay, Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Kovancılar İlçe Başkanı Selami Sarıpolat ve İl Genel Meclis üyeleri katıldı.

Bulut ve Yıldırım, çocuklarla da yakından ilgilendirerek, hediyeler verdiler.

Bulut, İl Başkanı Yıldırım ve beraberindekilerle beraber karaçor bölgesi köyleri  Avlağı, Valifahribey ve Topağaç köylerinin muhtarları ile önce istişare toplantısı düzenledi, ardından da köyleri tek tek ziyaret etti.

BULUT: TALEPLERİ EN KISA SÜRE İÇERİSİNDE TAMAMLAMAYA ÇALIŞACAĞIZ

Ziyaretlerinin adından değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Bulut, “Bir grup yolu sıkıntımız vardı. Onunla alakalı geçmişte de bir çalışmamız olmuştu. Şu anda da onunla alakalı bir mesafe kat ettik. İnşallah onu en kısa zamanda nasıl yapabiliriz onunla alakalı bir çalışma için geniş bir heyetle geldik. İlgili kurumda çalışan arkadaşlarla birlikte geldik. Bu esnada tabi vatandaşlarımızı dinledik, vatandaşlarımızın ve köy muhtarlarımızın özellikle köyleriyle alakalı spesifik taleplerini de aldık. O taleplerden makul olan, hakikatten kısa sürede yapabileceğimiz talepleri de inşallah en kısa süre içerisinde tamamlamaya, yapmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

YILDIRIM: BÖLGEDEKİ SORUNLARIN KISA ZAMANDA ÇÖZÜLEBİLECEK SORUNLAR OLDUĞUNU GÖRDÜK

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım da, “Bu bölgenin çeşitli sorunlarını birlikte konuştuk. Hamt olsun grup yolu dışında çok önemli bir sorunlarının olmadığını, diğer sorunlarının da hemen kısa zamanda çözülebilecek sorunlar olduğunu gördük. Muhtarlarımızın da çözüm odaklı yaklaşmalarından dolayı inşallah dile getirmiş oldukları o taleplerin kısa zamanda çözüleceğini düşünüyorum. Bu bölge sebze üretimiyle tabi öne çıkmış bir bölgemiz. Çok ciddi anlamda doğal yöntemlerle sebze üretimi yapılıyor bu bölgemizde. Dolayısıyla bizde bu bölgeye hem insanlarımız açısından hem de bölgenin üretimi açısından önem verdiğimiz bir bölgemiz olduğunu dile getirmek istiyorum. İnşallah bu birlikte paylaşmaya çalışatığımız sorunları kısa zamanda kurum müdürleriyle çeşitli notlar alarak kısa sürede çözeceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.

AKPINAR: KÖY HALKIMIZLA İSTİŞARELERDE BULUNDUK

Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar da, “Köyümüz tarım ve hayvancılık merkezi, eğitim merkezi, sağlık merkezi köylerimizin. Bu konuda bu bölgenin gerek 23 kilometrelik yol çalışmasıyla ilgili çözüm yolları, bunun yanında sulamada çekilen sıkıntılarla ilgili, elektrikle ilgili sıkıntıları sağlıkla ilgili problemleri ve eğitimle ilgili problemlerini sayın milletvekillerimiz köy muhtarlarımızla, köy halkımızla burada istişarelerde bulunduk. Bu konuda bize zaman ayırdıkları için gerek milletvekilimize gerekse il başkanımıza ilçedeki yöneticilerimize ve muhtarlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Basınımıza da çok teşekkür ediyorum” dedi.

SARIPOLAT: BÖLGEMİZİN DE SORUNLARIYLA BİREBİR İLGİLENEREK BU TOPLANTIYA ÖNCÜLÜK YAPTI

AK Parti Kovancılar İlçe Başkanı Selami Sarıpolat, “Bu toplantıda sayın vekilimiz sağ olsun bütün Kovancılar’ın, bütün ilçemizin sorunlarıyla birebir ilgilendiği gibi Karaçor’umuzun, bölgemizin de sorunlarıyla birebir ilgilenerek bu toplantıya öncülük yaptı. Bu toplantıda şu ana kadar kangren haline gelmiş olan Çaybağı grup yolunun büyük anlamda, ölçüde değerlendirmesi yapılarak önemli bir aşamaya gelindi. İnşallah bundan sonraki süreçte de karayollarımızın öncülüğünde başlanacaktır” diye konuştu.

KARAKAYA: YARDIM EDİYORLAR

Avlağı Köy Muhtarı Hayati Karakaya, “Sayın vekillimize çok teşekkür ederim. Hürmetlerinizden, çalışmalarınızdan dolayı çok çok teşekkür ederim. Geldiler, zahmet ettiler. Ondan dolayı çok teşekkürlerimizi sunarız. Gereken desteklerimiz için yardım ediyorlar. O konuda çok teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

KETEN: SORUNLARI BURADA BİREBİR ÇÖZÜYORLAR

Çağbağı Köy Muhtarı Sezer Keten de, “Sağ olsun arada bir geliyor, bizi ziyaret ediyorlar. Köylülerimizin sorunlarını burada birebir çözüyorlar. Çözdükleri için de çok minnettarız kendilerine. İnşallah bundan sonra iyi olacak” diye ifade etti.