AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, ilçelerde teşkilatlarıyla ve belediye başkanlarıyla buluştu.

ALACAKAYA İLÇESİ ZİYARET

MKYK Üyesi Bulut’un ilk durağı Alacakaya ilçesi oldu. İlçe teşkilatını ve Belediye Başkanı Başaran Yaşlı’yı ziyaret eden Bulut, ardından Arıcak ilçesine geçti.

Arıcak ilçesi’nde de düzeni bozmadı, önce teşkilatını ardından da Belediye Başkanı Ferit Yıldırım’ı ziyaret etti.

BULUT: ÖNCE İLÇE TEŞKİLATIMA GİDİP BİR TEŞEKKÜR EDERİM

Ziyarette konuşan Milletvekili Bulut, “Belediye Başkanlarımıza hayırlı olsun ziyareti yapmak isterdik ama ben gittiğim her ilçede önce ilçe teşkilatıma gidip bir teşekkür ettikten sonra, ondan sonra Belediye Başkanlarımıza giderim, hayırlı olsun derim” dedi.

BULUT: BAŞKAN ADAYIMIZI İLÇEMİZ YAKİNEN TANIYORDU

Karakoçan İlçesi’nde teşkilatıyla buluşan Milletvekili Bulut, “Tabi kazanan sadece AK Parti olmadı. Kazanan Karakoçan İlçemiz oldu. Başkan’ımızı, Başkan Adayımızı ilçemiz yakinen tanıyordu” diye konuştu.

KARAKOÇAN İLÇESİ ZİYARET

Daha sonra da Karakoçan Belediye Başkanı Ayhan Akbaba ile bir araya geldi.

AKBABA: EN BÜYÜK AVANTAJLARIMIZDAN BİR TANESİ SAYIN METİN BAŞKAN’IMIZ

Açıklamada yapan Başkan Akbaba, “Her zaman arkamızda durdu, sorunlarımızı çözmede lokomotif bir güç oldu adeta. Ankara’daki bizim sahiplerimizden biri. Bu anlamda yerel seçimlerden sonra da yine kapısını çalacağımız, Karakoçan’ın sorunlarını götürebileceğimiz, sorunlarımızı çözme noktasında en büyük avantajlarımızdan bir tanesi Sayın Metin Başkan’ımız” ifadelerine yer verdi.

Karakoçan’a teşekkür eden MKYK Üyesi Bulut, Başkan Akbaba’yı tebrik etti.

BULUT: HAYIRLI OLSUN DEMEYE GELDİK

Milletvekili Metin Bulut, “Karkakoçan’ımıza teşekkür etmeye Sayın Başkan’ımıza ve bununla birlikte seçilen ekibe de hayırlı olsun demeye geldik” diye ifade etti.

KOVANCILAR İLÇESİ ZİYARET

Bulut daha sonra Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar ile buluştu.

AKPINAR: BİN 354 OY FARKLA SEÇİMİ KAZANDIK

Başkan Hacı Akpınar, “31 Mart yerel seçimlerinde Kovancılar’dan AK Parti Belediye Başkan Adayı olarak girdiğimiz seçimlerde yüzümüzün akıyla sakin bir seçim sonucunda bin 354 oy farkla seçimi kazandık” şeklinde konuştu.

BULUT: RABBİM MAHCUP ETMESİN

Ziyaretlerde değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Bulut, “Kovancılar halkına teşekkür etmek, ikincisi ise Hacı Başkan’ımıza ve onun şahsında seçilen bütün ekibini tebrik etmek için geldik. Rabbim mahcup etmesin, hayırlı uğurlu etsin” ifadelerine yer verdi.

AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Bulut’un ziyaretlerini Palu Belediye Başkanı Efraim Ünalan ile sonlandırdı.

HABER: SITKI TAŞEL