AK Parti’nin meclis grup yönetiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adaylığı için vekillerden imza alınmaya başlandı.

Yurt dışında bulunan milletvekilleri de göz önünde bulundurularak, 2 Mayıs Çarşamba günü akşamına kadar imzaların tamamlanması hedefleniyor. AK Parti'nin mecliste 316 vekili bulunuyor.

Erdoğan'ın adaylığı için Önümüzdeki hafta Grup kararı alınması, vekillerin imzalarının da bu karara eklenmesi planlanıyor.

BULUT: TÜRKİYE’NİN ÖNÜNÜ AÇACAĞINA OLAN İNANCIMIZ TAMDIR

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Elazığ Milletvekili ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Metin Bulut, “Milletvekili arkadaşlarımızın imzası ile Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday gösteriyoruz. Bu kutlu ana şahitlik etmek, katkıda bulunmak bizim için bahtiyarlıkların en büyüğüdür. Bu imzaların lider ülke olma yolunda Türkiye’nin önünü açacağına olan inancımız tamdır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yarının tarihi şimdiden yazılıyor. Hangi şart altında olursa olsun liderimizle birlikte olmak ve O’nun kutlu davasına omuz vermek bizim övüncümüzdür. Bugün imzalarımızla tarihe geçecek büyük bir olaya şahitlik ettik. Rabbim tamamına erdirsin. Ülkemizin ve milletimizin yarınları için hayırlı olsun” dedi.