Milletvekili Bulut, Maden’deki Son Durumla İlgili Açıklama Yaptı

AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, İçişleri Bakanlığının Maden İlçesinde  heyelan riski bulunan 278'i konut, 232'si iş yeri olmak üzere 510 yapının tahliye edilmesine karar verilmesinin ardından açıklama yaptı. Milletvekili Bulut, “Alınan karar sonucunda hiçbir vatandaşımızın mağdur edilmeyeceğinin bilinmesini istiyorum” dedi.

Milletvekili Bulut, Maden’deki Son Durumla İlgili Açıklama Yaptı

İçişleri Bakanlığının Maden İlçesinde  heyelan riski bulunan 278'i konut, 232'si iş yeri olmak üzere 510 yapının tahliye edilmesine karar verilmesinin ardından AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

BULUT: BU KARAR İLE BİRLİKTE HİÇ KİMSE HAK KAYBINA UĞRAMAYACAK

Milletvekili Bulut, “Maden İlçemizdeki heyelan riski ile ilgili İçişleri Bakanımız ve TOKİ Yöneticileri ile gerçekleştirdiğimiz görüşmeler neticesinde “Maden İlçemizde” heyelan riski bulunan 278'i konut, 232'si iş yeri olmak üzere 510 yapının tahliye edilmesine karar verildi.  Bu kararın alınma sürecini Sn. Valimiz yakından takip ettiler. Acilen alınması gereken bu karar da vatandaşımızın selahiyeti düşünülmüştür. Alınan karar sonucunda hiçbir vatandaşımızın mağdur edilmeyeceğinin bilinmesini istiyorum. Bu karar ile birlikte hiç kimse hak kaybına uğramayacak. Olası felaket veya kayıpların önüne geçmek için aldığımız bu karar da önceliğimiz ilçemiz de yaşayan vatandaşlarımızın sağlığı ve güvenliği olmuştur”dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2019, 17:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Senin o görevde olman zaten yeterli kadar zararlı zaten
Senin o görevde olman zaten yeterli kadar zararlı zaten - 5 yıl Önce

Sen varken bu memleket yeteri kadar zarar görüyor

Mesut
Mesut @Senin o görevde olman zaten yeterli kadar zararlı - 5 yıl Önce

SIRADAKİ HABER

banner137