Milletvekili Bulut, Memur Sen'i Ziyaret Etti

AK Parti Elazığ Milletvekilliğine seçilen Metin Bulut, teşekkür ziyaretlerine Memur Sen ile başladı. Bulut ziyarette, “bundan önce bir siyasi partinin adayıydım, bundan sonra Elazığ’ın milletvekiliyim” dedi.

Milletvekili Bulut, Memur Sen'i Ziyaret Etti

27. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekilliğine seçilen Metin Bulut, ilk teşekkür ziyaretini Memur Sen İl Temsilciliğine yaptı.

“ÇOK ÖNEMLİ BİR SEÇİM ATLATTIK”

Sendikaya bağlı oda başkanları ile birlikte Bulut’u ağırlayan Memur Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, “Ülkemiz tarihi bir öneme haiz seçimden geçti, 24 Haziran seçimlerinden. Ve bu seçim sonrasında ilimizin çok değerli Milletvekili Sayın Metin Bulut Sendikamızı ziyaret ederek bizimle bir istişare toplantısı yapmak istedi. Ben Memur-Sen ailesi adına bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun diyorum. 27. Dönem Milletvekilliği gerçekten ülkemizin tarihi açısından ve bu önümüzdeki süreç açısından çok önemli bir dönem olacak ve bu dönemde de o mecliste Allah’ın izniyle en iyi şekilde ilimizi temsil edecek ve hizmette bulunacak Sayın Vekilimiz. Bu anlamda ben hem seçimlerin Elazığ’ımız için, ilimiz için hem ülkemiz için hem de ümmet için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu seçimlerin sonucunda gerçekten birlik, beraberlik kazandı, istikrar kazandı. Milletimiz bir mesaj verdi ve yeni Türkiye’nin hızlı bir şekilde gelişmesi için tekrar devlerin yapısının değişmesi için milletten yana olan, milletle birlikte olan Sayın Cumhurbaşkanımıza bu görevi yine tevdi etti. Ben hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

“TÜRKİYE TARİHİ ANLARDAN BİR TANESİNİ YAŞADI”

Türkiye’nin çok önemli bir seçim süreci geçirdiğini ifade eden AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “Allah’a hamt olsun ki yüzünün akıyla bitirdi. Fevkalade önemli bir seçimdi. Gerçekten ülkelerin yaşamlarında tarihi anlat oluşur, bu tarihi anlardan bir tanesini yaşadı Türkiye ne bu sınavı başarıyla geçti. Bu ülkenin ne zaman ihtiyacı olmuşsa bu millet o zaman olaya el koymuştur. Devreye girmiştir ve milletini, vatanını, ülkesinin sahipsiz bırakmamıştır. Bu seçim sonrasında kaos hedefleyenler, karmaşa hedefleyenlerin hepsinin hevesi kursağında kalmıştır. Bundan dolayı aziz milletimize gerçekten minnettar olduğumu bir kez daha ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

“MEMUR-SEN’İ KENDİMİZDEN AYRI GÖRMEDİK”

Memur Sen’i önemsediklerini vurgulayan Bulut, “İlk teşekkür ziyaretimize Elazığ’ımızın en büyük Sivil Toplum Örgütü olan Memur-Sen’imizden başlamak istedik. Memur-Sen’i kendimizden ayrı görmedik. Memur-Sen hakikatten hep söylüyorum, her zaman hakkın, hukukun, adaletin yanında olan, milletin yanında olan, milletin değerlerini önemseyen, illetin geleceğini önemseyen, milletin menfaatini önemseyen bu doğrultuda gerektiğinde tavrını net ortaya koyabilen önemli Sivil Toplum Örgütlerinden bir tanesi. Bu yönüyle de fevkalade önemli olduğunu düşünüyorum. Bu ülke hepimizin, bu ülke hepimizin birlikte yaşadığı gerçekten jeopolitik açıdan da çok önemli bir konuma sahip olan bir ülke” dedi.

“BUGÜNDEN SONRA HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK”

“Güçlü meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye” ifadesinin altını çizen Bulut, “Çok güçlü bir meclis, güçlü bir hükümet ve bunun sonucunda da çok güçlü bir Türkiye olacaktır diye düşünüyorum. Emeklerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Zorlu bir süreçti. Çok kısa zaman içerisinde çok fazla efor gerektiren b ir süreçti. Kampanya süresinin kısa oluşu, aynı zamanda Ramazan Ayı’na denk gelmesi seçim çalışmaları açısından da bizi zorladı. Onu itiraf etmek istiyorum. Ama ucunda ülke olunca, ucunda millet olunca, ucunda bu ülkeye, bu ümmete bel bağlayan mazlum halklar olunca bu yorgunluk çok da umurumuza gelmedi doğrusunu söylemek gerekirse. Böyle yorgunluklar başla göz üstüne. Ümit ediyor ve diliyorum ki bugünden sonra her şey çok daha güzel olacak” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137