AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut Merkez Köy Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek muhtarlar ile bir araya geldi.

Gerçekleşen görüşmede muhtarlarla sohbet eden Milletvekili Bulut, Köylerde hizmet verimliliğini arttırmak için muhtarların talep ve sıkıntılarını dinledi.

Elazığ Merkez Köy Muhtarlar Dernek Başkanı Mahmut Ergün ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut, muhtarların Elazığ’a değer kattığını ifade etti.

BULUT: HİZMET KALİTESİNİ ARTTIRMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Milletvekili Bulut, “Çok kıymetli Mahmut Ergün dernek başkanımız, çok değerli muhtarlarımız bende bugün sizlerle beraber olmaktan dolayı mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Merkez Köy Muhtarları Derneğimiz ile beraberiz. Sizler merkez köylerimizi temsil eden arkadaşlarımızsınız. Hem şehir hayatına çok yakın, hem de köy hayatının içinde bulunan merkez köylerdeki muhtarlarımızsınız. Bu yüzden il ile ilgili hem sosyal iletişiminiz çok fazla, ilin sosyo ekonomik kültürüne katmış olduğunuz değer çok fazla. Bugün geniş bir katılımla bir aradayız. Çokta kalabalık bir heyet, ben hepinize teşekkür ediyorum. Köylerimizde hizmet üretmek için birlikte çalışıyoruz bundan sonra da birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Burada bulunan her bir muhtarımla farklı vesilelerle sürekli iletişim halindeyiz. Az önce de belirttiğim gibi birlikte çalışıyoruz birlikte çalışacağız. Köylerimizi alt yapıdan üst yapıya bir çok hizmeti getirdik şimdi hizmet kalitesini arttırmak için çalışacağız. Sizele birlikte daha yapacak çok işimiz var. Ben köylerimiz için ortaya koymuş olduğunuz emeklerden dolayı hepinize teşekkür ederim. Derneğimizin çalışmalarında da ayrıca her birinize kolaylıklar ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.