AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Elazığ Merkez Köy Muhtarları Derneği üyeleri ile bir araya geldi.

Metin Bulut’a; Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat, Elazığ Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman, İş Adamı Nedim Durgungül’de eşlik etti.

“TÜRK’ÜN, TÜRK’TEN BAŞKA DOSTU YOKTUR”

Merkez Köy Muhtarları Derneği Başkanı Selçuk Özel, “Bizler Türk milleti olarak her zaman devletimizin yanında yer almışız ve yanında olmaya ölene dek devam edeceğiz. Çünkü Türk’ün, Türk’ten başka dostu yoktur. Siyaset yapma zamanı değildir. Birlik olma zamanıdır. Bu dünyayı düzene sokacak tek millet vardır oda Türk milletidir. Türkiyesiz dünya düşünülemez. Yani Dünya Türkiyesiz olmaz. İslam dininin sahipliğini en çok Türkiye ile güçlü kılınır. İslam dinin tek varisi Türk milleti olacaktır. Allah’u Teala Türk milletine ve devletine güç, kuvvet versin” dedi.

“ARKANIZDA MİLLET OLMADIĞI SÜRECE GÜÇLÜ DEVLET OLMANIN BİR ANLAMI YOK”

AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “Ben “Allah devlete ve millete zeval vermesin” kelimesinin ne anlama geldiğini anladım. Hakikatten arkanızda bu kadar sağlam duran bir millet olmadığı süre içerisinde güçlü bir devlet olmanın bir kıymeti yok. Eğer güçlü devletseniz, böyle bir millete sahip değilseniz bunun hiçbir değeri yok. Aksi de aynı şekilde geçerlidir. Biz bugün millet ve devlet ittifakının ne anlama geldiğine şahit olduk ve şahit oluyoruz. Gün geçmiyor ki bununla alakalı pek çok hikayeye, pek çok örneğe şahit olmayalım” diye konuştu.

“İNŞALLAH YAKIN BİR ZAMAN İÇERİSİNDE ZAFERLE ÇIKACAĞIZ”

Milletvekili Bulut “Terörle mücadeleden inşallah zaferler çıkacağız” diyerek, “İnşallah kısa sürede bu giriştiğimiz bu mücadelede rabbim askerimizi muzaffer eyleyecektir. Sizin desteğinizle, hükümetimizi sağladığı güçle ve bu yüreklerdeki imanla inşallah yakın bir zaman içerisinde zaferle çıkacağız diye düşünüyorum. Bugüne kadar şehit olmuş olanlara Allah’tan rahmet, onların ailelerine sabır ve gazilerimize de şifa diliyorum” ifadelerini kullandı.