Elazığ’da oda başkanları ile istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen toplantıya AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut katıldı.

KURNAZ: METİN BULUT AK PARTİ HÜKÜMETİNDE ETKİN BİR İSİM

Toplantıda konuşan Harput Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Turan Kurnaz, “Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Metin Bulut’a tüm esnaf odalarımız adına kendisine teşekkür ediyoruz. Sayın vekilimiz malumunuz Elazığ’da, ilimizde AK Parti hükümetinde etkin bir isim. Bunu da Elazığ’ımıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı, yapacağı bundan sonraki hizmetlerden dolayı sayın vekilimize ben özellikle teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

TORAMAN: SAYIN VEKİLİMİZ BİZLERDEN TALEP VE İSTEKLERİMİZİ ALDI

Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman, “Sayın vekilime ve biri birinden kıymetli oda başkanlarıma tabi seçim yapılan oda başkanlarımızla ilgili sayın vekilimiz böyle bir istişare toplantısı düşünmüş. Şahsım ve oda başkanlarım adına, aynı zamanda temsil ettiğim esnaflarım adına kendisine saygı ve hürmetlerimi sunarım. Çok zor bir süreçten geçiyoruz her konuda. Tabi ki sürecimiz sıkıntılı bir süreç. Sayın vekilimiz bizlerden talep ve isteklerimizi aldı” şeklinde konuştu.

TOP: ESNAFIMIZIN SIKINTILARINI SAYIN VEKİLİMİZE BİLDİRDİK

Bakkallar Odası Başkanı Cebrail Top, “Hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunan sayın vekilime böyle bir istişare toplantısı yaptığı için ben çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bugün özellikle esnaflarımızın yaşamış olduğu sıkıntıları yerelde olsun, genelde olsun biz sayın vekilimize kendilerine bildirdik. Bu anlamda yerelde olan şeker fabrikasıyla ilgili esnaflarımızın şeker almalarıyla ilgili sıkıntılar çektiğini, özellikle bir kısım dükkanların teslimatının gecikmesiyle ilgili kendilerini bilgilendirdik” dedi.

HAVABULUT: TOPLANTIMIZ GAYRET OLUMLU GEÇTİ

Elektronikçiler Saatçiler ve Fotoğrafçılar Odası Başkanı Mehmet Havabulut, “Toplantımız gayret olumlu geçti. Esnafımızın adına bazı taleplerimiz vardı. Bu talepleri bugün kendisine ilettik. Kendisi de bu konu hakkında çalışacağını ve yardımı olacağını bizlere iletti. Bu akşam ki toplantıdan dolayı Sayın Milletvekili Metin Bulut Bey’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ERDEM: ESNAFIN SORUNLARINI DİLE GETİRDİK

Esnaf ve Sanatklarlar Birliği Başkanı Cemil Erdem, “Oda arkadaşlarımız seçimi kazandılar. Burada bütün Elazığ’ın sorunlarını, esnafın sorularını gündeme getirdik” diye ifade etti.

BULUT: BUGÜN Kİ İSTİŞARE TOPLANTISI FEVKALADE GÜZEL GEÇTİ

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut da, “Yakın zamanda seçimler yenilendi. Aslında bütün yönetimler yenilenmiş oldu. Yani başkanlar nezdinde bir değişim olmasa da yönetimlerin çoğu yenilenmiş oldu. Hem bu başarılarından dolayı tebrik etmek oda başkanlarımızı hem de bunu bahane edip bununla alakalı haspihal edebilmek, istişare edebilmek, bazı konuları değerlendirebilme adına bugün bir araya gelmeyi düşündük. Bu talebimizi ve isteğimizi geri çevirmeyen değerli oda başkanlarımıza ben çok teşekkür ediyorum. Oda başkanları bir temsil ettikleri ve hitap ettikleri kitleler adına konuşuyorlar. Onların burada konuşmuş olduğu şeyler aslında bir kişinin konuşmuş olduğu şeyler değil Binlerce kişinin düşüncelerini ve duygularını ifade ediyorlar. O yüzden biz bugüne kadar en sağlıklı bilgiyi oda başkanlarımızdan, birlik başkanlarımızdan aldık. Bugün ki toplantı da fevkalade güzel geçti. Bugün ki istişare toplantısı da fevkalade güzel geçti” ifadelerine yer verdi.