Milletvekili Bulut, OSB’de İşletmeleri Ziyaret Etti

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, organize sanayi bölgesindeki işletmeleri ziyaretine devam etti. Milletvekili Bulut, “işletmeleri gezdikçe gurur duyuyorum” dedi.

Milletvekili Bulut, OSB’de İşletmeleri Ziyaret Etti

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Organize Sanayi Bölgesi’nde mineral taş yünü fabrikasını gezdi.

Fabrikanın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muhammed Ali Akdağ ve yetkililer ile tesisi gezen Milletvekili Bulut, üretimi yapılan ürünlerle ilgili bilgiler aldı.

AKDAĞ: TESİSİMİZ YAKLAŞIK 1 AYDIR FAALİYETTE

Bulut’u tesislerinde ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Akdağ, “Sayın vekilimizin tesisimize ziyareti vesilesi ile kendilerine teşekkür ediyoruz. 2019 yılı Eylül ayında başlamış olduğumuz tesisle ilgili yatırımlarla elhamdülillah yaklaşık 1 ay önce üretimlere başlayarak nihayete erdirdik. Şu anda bulunduğumuz alanda 90 bin metrekarelik arazi üzerinde yaklaşık 30 bin metrekarelik kapalı alanda mineral taş yünü imalatıyla ilgili makine tesisat yatırımıyla beraber tesisimiz şu anda yaklaşık 1 aydır faaliyette” ifadelerini kullandı.

BULUT: HAKİKATTEN BİR KÜLTÜRÜN DEVAM EDEBİLMESİ AÇISINDAN DA YAPILMIŞ OLAN BİR TESİS

Milletvekili Bulut ise, “Akdağ ailesi hepimizin yakından tanıdığı, bizimde geçmişten beri babalarımızın hukukunun olduğu hakikatten Elazığ’a çok katkı sağlanmış, katma değer sağlanmış sanayi kültürünü devam ettirmiş önemli bir aile. O ailenin mensuplarından olan Sayın Muhammed Akdağ kardeşime, yine Mustafa Akdağ kardeşime, Yasin Akdağ kardeşime ve İsmail Akdağ kardeşime gerçekten çok teşekkür ediyorum. Emeklerine sağlık diyorum. Tabi tesisi gezince çok heyecanlandık. Çok da mutlu olduk. Üst düzey bir tesis. Sadece kar amaçlı değil aynı zamanda hakikatten bir kültürün devam edebilmesi açısından da yapılmış olan bir tesis. Yasin kardeşimiz çok güzel bir söz söyledi ‘biz bu tesisi yaparken zengin olmak için değil gelecek kuşaklara bir sanayi kültürünü devam ettirebilmek için biz bu tesisi yaptık’ dedi. Baktığımızda gerçekten çok büyük bir emek, yoğun bir sektör” şeklinde konuştu.

BULUT: SADECE MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE BAĞLILIĞIYLA SÖZ KONUSU OLABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM

Bulut, “Ben hep şunu söylüyorum; sanayicilik şu son dönemde gerçekten çok helal bir kazanç. Çünü o kadar içinde yoğun emek, o kadar çaba, o kadar mücadele, o kadar zorluk barındırıyor ki kolay para kazanma yöntemleri varken bir insanın böyle bir yöntemi seçmiş olması sadece milli ve manevi değerlere bağlılığıyla söz konusu olabilir diye düşünüyorum. Bunu başka bir şeyle izah edemezsiniz. Sanayicilik bir tutku, sanayicilik bir sevgi. Bugün biz Akdağ ailesinde bu tutkuyu, bu sevgiyi gördük. Rabbim tutkularını ve sevgilerini daim etsin. Başarılarını daim etsin” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Akp yazana cevap.
Akp yazana cevap. - 3 yıl Önce

Gürsel erol ayarında bir iktidar vekili olsaydı elazığ çok çok hizmetler alırdı bu sene elazığda hep biat eden emredersiniz kafasını yaşayan özgül ağırlığı olmayan , kendi kafasını kullanma becerisi olmayıp üstten verilen emirleri kayıtsız şartsız uygulayan , itiraz etmeyi ayıp bulan kendi fikirleri olmayan. Askerlikte ki er gibi getir götür işlerini yapan işten anlamayan tek varlık sebebi emirleri uygulamak olan belediye başkanı ve iktidar vekillerimiz var. Ama gürsel Erol'un kendi özgü ağırlığı fikirleri var kısacası beton yetmez beton. Adamı sevmeyebilirsin ama adam orjinal ve alfa bir karakter kabul etmek zorundasın ....

Özgül ağırlık
Özgül ağırlık @Akp yazana cevap. - 3 yıl Önce

Bakan öznür çalığa bir emir vermeden önce onunla oturur ve bu konuda ne yapalım sizce diye değerlendirir. Sonra karara verir. (Saçma bişey olursa öznur hanımın arkadan iptal ettirme değiştirme gücü olduğunu bilir). Ama elazığda ise açık kaynaklarda var murat kurum belediye başkanına bir direktif vermek için çapırın şunu diyor yanına çağırıyor şunu yap diyor eller önde kenetli tamam efendim deyip kafa selamı veriyor neredeyse. Ordu evi kavşağının önünde. 3-5 sn lik bir görüntü ve elazığın resmi olan durum bence. Biatçı emredersin modunda fikri olmayan sadakati ve emirleri eksiksiz yerine getirmeyle koltuklarda kalmaya çalışan bir yönetici çöplüğü var elazığda. Hep biat hep emredersin olmaz arkadaş. Olmaz .

Akp
Akp @Akp yazana cevap. - 3 yıl Önce

Ee napsın adamlar verilen emirlere karşımı çıksın bakan ne derse o itiraz etmeyeceksin napsın milletvekilleri başmı kaldırsın adama

elazığlı
elazığlı - 3 yıl Önce

şehrin iktidar vekillerinden doğru düzgün normal olan tek vekil bu. diğerleri normal sıradan bir vatandaş ayarında bile değilller. en iyisinin bu olduğu şehirden bi b*k olmaz kimse kusura bakmasın. yazık bu şehre yawww.. gürsel erol gibi hırslı adamlar lazım bu şehre yükselmek isteyen yükselmek için koşmaktan yorulmayan adamlar... gene de kötünün iyisi metin bey. en azından normal bir insan yaww . artık normal bir insana bile razıyız şehir olarak....

Akp
Akp @elazığlı - 3 yıl Önce

Metin bulut adamdır gürsel erol onun tırnağı bile olamaz sizde iyice büyüttünüz adamı bir şry yaptığı yok zaten

Paradelisi
Paradelisi - 3 yıl Önce

Zenginlik için değil diyor yersen Git söylesene açım bin TL ihtiyacım var borç ver bak veriyormuş Yasin beyy Bı sktr hbber başlığını atan şahıs obs işletmeleri gezdi diyorsunuz ama Sadece Akdağ yersen Lan iyiki hepniz için yada hepimiz için var cehnm

SIRADAKİ HABER

banner137