Milletvekili Bulut Palu, Kovancılar ve Karakoçan’ı Ziyaret Etti

AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut hafta sonlarını Elazığ’da geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Elazığ’da çeşitli programlara katılan Milletvekili Bulut, ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamada, “Yeni dönemde daha güçlü olmak için desteğinizi bekliyoruz” dedi.

Milletvekili Bulut Palu, Kovancılar ve Karakoçan’ı Ziyaret Etti

AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut hafta sonlarını Elazığ’da geçirmeye devam ediyor.

CUMARTESİ’SİNE ŞERİFOĞULLARI’NA, PAZAR İLÇELERE AYRILDI

Cumartesi günü il merkezinde hasta ve taziye ziyaretinde bulunan Bulut ayrıca Elazığ Beledıye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları ile birlikte seçim çalışmalarına da katılarak Şerifoğulları’na destek istedi. Milletvekili Bulut Pazar gününü ise Elazığ’ın en büyük ilçeleri konumunda olan Kovancılar, Karakoçan ve Palu’ya ayırdı.

BAŞKAN ADAYLARINI YALNIZ BIRAKMADI

Her üç ilçede de yoğun bir ilgi ve sevgiyle karşılanan Milletvekili Metin Bulut burada ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek seçim koordinasyon merkezlerinin açılışına katıldı, Belediye Başkan Adaylarıyla birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundu.

BAŞKAN ADAYLARIMIZA DESTEĞİNİZİ ESİRGEMEYİN

AK Parti Kovancılar Belediye Başkanı ve Başkan adayı Hacı Akpınar, Palu Belediye Başkan Adayı Efraim Ünalan ile Karakoçan Belediye Başkan Adayı Ayhan Akbaba’ya destek isteyen Milletvekili Metin Bulut “Yeni dönemde daha güçlü olmak için desteğinizi bekliyoruz” diye konuştu.

MANEVİYATIN BAŞKENTİ PALU

Palu’da coşkulu bir kalabalığa hitap eden ve sözlerine “Maneviyatın başkenti, Yiğit’in harman olduğu, adamının adam gibi oldu baba ocağı Palu’ da sizlerle birlikte olduğum için çok mutlu olduğumu içtenlikle ifade etmek istiyorum” diyerek başlayan Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Metin Bulut sözlerini şöyle sürdürdü: “Palu kadim geçmişiyle sadece bu ile değil, hakikaten Türkiye’ye örnek olmuş ünü ve namı yurtdışına taşmış nadide ilçelerimizden biri olmuştur. Palu bizim her şeyimiz, Palu bizim gözbebeğimiz. Her zaman bize destek oldunuz ve yine desteğinizi istiyoruz. Bu arada göreve yeni başlayan ilçe teşkilatımıza da bu görevlerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum. İlçe gençleri tarafından atılan “Palu’nun abisi, Metin abisi” sloganları üzerine AK Parti MKYK üyesi Metin Bulut “Benim için önemli olan Milletvekili olmak değil, siz gençlerin ağabeyi olabilmek.  Bunu da başarmışsak ne mutlu bize” şeklinde cevap verdi.

YOĞUN İLGİ

Milletvekili Bulut, Kovancılar ve Karakoçan ilçelerinde de yoğun bir ilgiyle vatandaşlara seslenen Elazığ Milletvekili Metin Bulut “Mart ayının sonunda yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’nin, milletin desteğiyle yeni bir zafere daha imza atacağını” kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2019, 18:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Cengiz
Cengiz - 5 yıl Önce

Var olan durumla gücünüz var da ancak hiçbir hayır görmedı bu memleket

Necip fazıl
Necip fazıl - 5 yıl Önce

Durun kalabalıklar!bu cadde çıkmaz sokak

SIRADAKİ HABER

banner137