Milletvekili Bulut: Siyaset Krizden, Kaostan, Afetlerden Nemalanma Fırsatçılığı Değildir

Elazığ AK Parti Milletvekili Metin Bulut, Elazığ’da yaşanan sel felaketi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Bulut: Siyaset Krizden, Kaostan, Afetlerden Nemalanma Fırsatçılığı Değildir

Bugün yaşanan sel felaketi sonrasında Elazığ AK Parti Milletvekili Metin Bulut açıklama yaptı.

BULUT: ELAZIĞ’IN SAHİBİ ELAZIĞLILARDIR

Milletvekili Metin bulut açıklamasında, “CHP’li Milletvekili Gürsel Erol bizi tanıyan herkes bilir ki çaresizlik bizden uzaktır. Biz çare ve çözüm insanıyız. Polemik yaratma meselesine gelince böyle bir derdimiz yok. Gerçekleri karşımızdakinin kim olduğuna bakmaksızın söylemek gibi bir sorumluluğumuz var.  CHP Milletvekili yalan dolanla işlerinin olmadığını iddia ediyor. Bakalım bu iddiasının arkasında durabilecek mi? Göreceğiz! Evet tekrarlıyorum: Elazığ’ın sahibi Elazığlılardır. Bunun ne demek olduğunu Elazığlı olmayan hiç kimse anlayamaz. Kendisi de anlayamaz. Oysa Elazığlı olsaydı kastımızın ne olduğunu anlayacaktı.  CHP’li Milletvekili deprem sonrası Elazığ’ın geldiği yer ortadadır diyor. Cumhuriyet Tarihinin rekor konut üretimi Elazığ’da yapılmıştır. Dile kolay 25.000 konut yapılmıştır. Dünyaya örnek olacak büyük bir başarıya imza atılmıştır. Bu başarı Elazığ’da gerçekleşti. Kendisi görmek istemese de hakikat budur. AK Parti 2 yılda 25 bin konut, 40 okul (büyük oranda tamamlandı), 28 okulun güçlendirmesini, camiler ve bunların alt yapılarını yaparken CHP’li vekil söz verdiği 3 okulun ihalesini bile yaptıramadı. İki yılda üç okul yaptıramadılar. Üç okul yapamayan CHP kalkmış bizleri iş bilmezlikle, hizmet üretmemekle suçluyor” dedi.

BULUT: SİYASET KRİZDEN, KAOSTAN, AFETLERDEN NEMALANMA FIRSATÇILIĞI DEĞİLDİR

Milletvekili Bulut, “CHP’li Gürsel Erol bize ithafen yaptığı açıklamanın bir yerinde Elazığ’ı ayrıcalıklı ve örnek şehir yapacaklarından bahsediyor. Kendi memleketi Tunceli’de milletvekilliği yaptı. Tunceli kendisiyle hangi ayrıcalıkları kazandı? Bir anlatsın da bizler de bilelim. Biz açıklamamızda CHP Belediyelerinin şehirleri nasıl perişan ettiğini örnekleriyle anlattık. Buyursun o öve öve bitiremediği CHP Belediyeciliği ile ilgili ortaya koyduğumuz somut gerçeklere itiraz etsin.  Siyaset krizden, kaostan, afetlerden nemalanma fırsatçılığı değildir. Sürekli alkış peşinde koşmak siyaset değildir. Her fırsatta tribünlere oynamak siyaset değildir. Bu basit hakikatleri CHP’li Milletvekili Gürsel Erol’a hatırlattık ve hatırlatmaya devam edeceğiz.  Bıkmadan, usanmada, sabırla” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2022, 23:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Duşakabinimiz var.
Duşakabinimiz var. - 2 yıl Önce

Bizimki yine konuşmuş. Kaç dönemdir bu şehrin belediyesi sizde. Bu problem biliniyor. En ufak yağışta sular birikiyor. Elazığda sel falan da olmadı. Elazığda olan yağış sonrası suyun tahliye edileceği alt yapının yetersiz olması. Elazığ Belediyesinde büyük umutlarla bir değişim bekledik. Çağ dışı belediyecilik örnekleri bizde. Yol kazılır aylarca o yol öyle bekler. Aylar sonra yama yapılır 2 gün sonra o yol tekrar kazılır. Başka illerde anında müdahale edilir. Başka illerde yol yapılır inşaatlar yola göre dizilir Bizde inşaatlara göre yol yapılır. Belediye içinde bir düzensiz çalışma.

metin
metin - 2 yıl Önce

Artık bu işi bırak, arsa almaya devam et.

Zaza
Zaza - 2 yıl Önce

Bundan önceki belediye de sizindi niye yapmadınız

Elazığ
Elazığ - 2 yıl Önce

Elazığ da ne zaman bu oranda yağış olsa aynı noktalarda hayat felç yıllardır belediye sizde ama çözüm yok sadece biz yaparız biz ederiz demekle iş olmuyor alt geçitler olsun su alan Mustafa paşa olsun aynı notalar da hayat felç 3 yıl önce Mustafa paşa da yağmur suyu birikmesinden ordu evi duvarı yıkıldı altında araçlar kaldı sel suları iş yerlerini doldurdu iş makineleri ve işyeri maddeleri zarar gördü ama 3 yıl geçti aynı yerler yine aynı çözüm yok sadece konuşma var icraat yok

Elazığ
Elazığ @Elazığ - 2 yıl Önce

Her yağışta aynı sorunlar oluyor ve çözüm yok ise eleştiri yapıldığı zaman eleştiriye bile tahammül edilmiyorsa sorun eleştiri yapanda mı yoksa bu sorunlara çözüm bulamayanlarda mı

Cenk
Cenk - 2 yıl Önce

Gürsel Erol yeri geldi mi yapılan doğru işleri destekliyor. İnsan, en basitinden kendine olan saygısı gereği yanlış olanın karşısında, doğru olanın yanında olmalı. Doğrudan yana olan herkes de Gürsel Erol'un tavrını ve Elazığ'ın hakkını savunduğunu görüyor. Siyaset "krizden, kaostan, afetten nemalanma" değilse, örneğin görev alanı dahi olmayan yolların temizlenmemesi için bile, "Ekrem İmamoğlu kar yağışında sınıfta kaldı, İmamoğlu beceriksiz" falan şeklindeki propandanın da yapılmaması lazım. Gürsel Erol'un partisi yirmi yıldır iktidarda değil. Bu nedenle Tunceli'de veya Elazığ'da vekil olmuş, önemli değil. Tek yapacağı muhalefet. Gücü kısıtlı. "Yirmi yıllık iktidarınızda Tunceli hangi ayrıcalıkları kazandı?" sorusu daha akılcı bir soru. CHP belediyelerinin olduğu şehirler sosyal ve ekonomik olarak en yaşanılabilir şehirler arasında. 25 bin ev yapmak dünyanın en kolay işlerinden birisi. Önemli olan mağduriyet yaratmadan, layıkıyla yapmak.

emre
emre @Cenk - 2 yıl Önce

CHP belediyeciliğimi hahahahha kardeş sen nerde yaşıyorsun muhtemelen yurtdışından sallıyorsun..akp ve chp ikiside aynı ikisi de işbirlikçi...gürsel erol dediğin zat bu milletvekilleriyle ortaklıkları var, belediye başkanı ile ortaklıkları var ne konuşuyorsun sen!

Sahipsiz Elazığ
Sahipsiz Elazığ - 2 yıl Önce

En büyük afet sensin

Şark kurnazı
Şark kurnazı - 2 yıl Önce

Bu açıklamayla kendince gelecek her eleştriyi susturacak.. yaw yaklaşık 30 yıldır belediye sizde neden çözülmedi bu sorunlar ne zaman sorabiliriz , ne zaman müsadeniz var sormamıza

?
? - 2 yıl Önce

Zülfü bey ne dedi duydunuz galiba


SIRADAKİ HABER

banner137