Fırat Üniversitesi öğrencileri hem Elazığ depremi hem de koronavirüs salgını nedeniyle final sınavlarının yüz yüze değil de online yapılması için Twitter’da başlatmış oldukları kampanyayı sürdürüyorlar.

Geçtiğimiz gün öğrencilerin hazırladıkları “FinaliUzaktanYapFÜ” etiketi Türkiye gündeminde yer almış ve binlerce paylaşım yapılmıştı.

Öğrencilere bir destekte AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut’tan geldi.

“BÜTÜN GENÇLERİMİZİN ARKASINDAYIM”

Kanal Fırat ekranlarında yayınlanan Furkan Dilaver ile Son Baskı canlı yayınında açıklama yapan AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “öğrencilerimizin taleplerinin haklı bir talep olduğunu düşünüyorum. Burada öğrencilerimizin talebi çok haklı bir talep, arka planında da gerçekleri yansıtan bir talep. Bununla alakalı ben de bütün gençlerimizin arkasındayım. Bende sosyal medyadan değil ama buradan sizin aracılığıyla söylemek istiyorum. Rektör hocamıza selam söylemek istiyorum, kendisini seviyoruz. İnşallah öğrencilerimizin haklı talebini olumlu karşılayacaklardır. Kendisine inanıyoruz ve güveniyoruz” dedi.