Kamuoyunda büyük tepki toplayan tarım il müdürlüğü binasının zübeyde hanım caddesi viroloji parkının üstüne yapılması tartışmalara neden olmuştu.

Kanal Fırat Televizyonu’na özel açıklamalarda bulunan AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut tartışmalara son noktayı koydu.

BULUT: TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜ YENİ HİZMET BİNASI MEVCUT YERİNDE YAPILACAK

Milletvekili Bulut, “Vatandaşımız bu konuda rahat olsun. Biz bunu söyledik. Vatandaşımızın her türlü talebi, haklı talebi başla göz üstüne. Vatandaşın orada yapılmaması ile alakalı bir hassasiyeti var. Bende öyle düşünüyorum doğrusunu söylemek gerekirse. Bir yandan kamu kurum kuruluşlarını dışarıya çıkartırken bir yandan da orada yeni binalar ihdas etmek çok doğru bir şey olmaz. O yüzden şurada kesip atalım. Allah’ın izniyle böyle bir sıkıntı yok. Bizde; neticede bu işin kararını verecek olan ilin belediye başkanı, ilin valisi, ilin siyasileri, milletvekilleri onların da genel kanaati böyle. Hem Olgunlar Mahallemizin sakinler de çok merakla bekliyor. Muhtarımızla da bugün konuştuk. İnşallah biz yine Tarım İl Müdürlüğü’müzü yerinde yapacağız. O bölge Tarım İl Müdürlüğü’müze alıştı. Tarım İl Müdürlüğü’müz o bölgeye alıştı. İnşallah o bölgede çok güzel şekilde yine hizmet binamızı yapacağız” ifadelerini kullandı.