Milletvekili Bulut, Tarım ve Orman Alanındaki Yatırımları Anlattı

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “Türkiye her alanda olduğu gibi tarım ve orman yatırımlarında da büyük atılımlar gerçekleştirdi. Elazığ’da bu atılımlardan payına düşeni aldı” diyerek Elazığ’da yapılan çalışmaları açıkladı.

Milletvekili Bulut, Tarım ve Orman Alanındaki Yatırımları Anlattı

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, AK Parti hükümeti sürecinde tarım ve orman alanında yapılan çalışmaları açıkladı.

Milletvekili Metin Bulut, “Türkiye her alanda olduğu gibi tarım ve orman yatırımlarında da büyük atılımlar gerçekleştirdi. Elazığ’da bu atılımlardan payına düşeni aldı” dedi.

BULUT: YILLIK 98 MİLYON TL ZİRAİ GELİR ARTIŞI SAĞLADIK

Elazığ’da yapılan çalışmaları anlatan Milletveki Bulut, “Elazığ’daki orman varlığımızı son 18 yılda yüzde 41 artırdık. Elazığ’a son 18 yılda 1 milyar 40 milyon TL tarımsal destek ödemesi yaptık. Elazığ’da son 18 yılda tamamladığımız 47 dere ıslahı ile şehir merkezini, 46 adet yerleşim yerini ve 3 bin 569 dekar araziyi taşkınlardan koruduk. Elazığ’da son 18 yılda 137 bin 220 dekar araziyi sulamaya açtık ve yıllık 98 milyon TL zirai gelir artışı sağladık” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Uluovayı Kim kuruttu
Uluovayı Kim kuruttu - 3 yıl Önce

Uluovanın ve Kovancılar ovasının suları kesildi yerine yenisi yapılamadı az hizmet değil yani

İlginç
İlginç @Uluovayı Kim kuruttu - 3 yıl Önce

Genel Seçimde daha sonra yapılan yerel seçimde AK Parinin ülke genelinde en fazla oy kaybettiği illerden birisi Elazığ oldu ama belliki hala mesajı almamakta diretiyorlar. Yapılan anketlerde Elazığ da hızlı erime yaşadıklarını görmüyorlar mı?

Ahmet Çavuş
Ahmet Çavuş - 3 yıl Önce

Anlat anlat heyacanı oluyor yahu hala hangi yüzle milletin karşısına çıkıp konuşuyorlar icraatlarınız ortada

Savaş
Savaş - 3 yıl Önce

Orman tarla çok seversin ...arsa arazi anlarsın sen çünkü ilgi alanın ...RABBİM sizleri cehennemine bile almasın inşAllah.

Çatalçeşme TOKİ Ne?
Çatalçeşme TOKİ Ne? - 3 yıl Önce

Orman da Türkiye ortalamasının çok gerisinde olan bir ilde çatalçeşme de orman ağaçlandırma alanlarında TOKİ ye Kümes konut yapmak nedir

Uluovalı
Uluovalı - 3 yıl Önce

Dördünüz bir Öznur Çalık etmezsiniz kadın her ay bir bölge müdürlüğü getiriyor Malatyaya en son Özel Hareket Bölge Müdürlüğü geldi.

..
.. @Uluovalı - 3 yıl Önce

Bizimkileri de Malatya da yapılan tesisler, köprü Kavşaklar, Kuzeyçevreyolu, Havalimanı Terminal Binası, İkinci kurulan Turgut Özal Üniversitesine yeni kurulan Fakültelerin, Kurulan Bölge Müdürlüklerin açılışına çağırırlar

Cengiz
Cengiz - 3 yıl Önce

Tarlalar orman arazileri ya bademlik yapılır senin için ya da imara açılir apartman senin için demi ama

Vekil
Vekil - 3 yıl Önce

Bir şehrin vekiline bak memleketi anla....Böyle bir vekile sahip olduğumuz için gururluyuz!!! Kimde var böyle vekil, müthiş bir insan,,memleket bunlar sayesinde ayakta...Elazığ ın nerdeyse her tarafı orman..

Gakko
Gakko - 3 yıl Önce

:-))


SIRADAKİ HABER

banner137