Milletvekili Bulut: Vatandaşlarımızın Her Daim Yanında Olduk

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, sosyal medya hesabında Elazığ depremi ile ilgili bir video paylaştı. Bulut, 24 Ocak depreminde vatandaşların her daim yanında olduklarını söyledi.

Milletvekili Bulut: Vatandaşlarımızın Her Daim Yanında Olduk

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, sosyal medya hesabında Çevre ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hazırlanan 24 Ocak Elazığ Depremi konulu videoyu paylaştı.

Milletvekili Bulut, yaşanan depremde Elazığlı vatandaşların her daim yanında olduklarını belirtti.

Milletvekili Bulut sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İlimiz 24 Ocak depreminde zor bir süreç geçirdi. Yaşanan depremin ilk dakikasından itibaren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ve bakanlıklarımızın yakın ilgisiyle vatandaşlarımızın her daim yanında olduk. Milletimiz kaim, devletimiz ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Doğruya Doğru
Doğruya Doğru - 2 yıl Önce

Şu 4 vekil varya özellikle METİN , ZÜLFÜ ve TOLGA Elazığin yüzkarasıniz . Vekil sıfatını kullanarak devletin hazinenin malını toprağını alıp sonra imara açıp konut inşaat alışveriş merkezi yap. Şehir hastesini yapılmadan önce parsel parsel al dükkan işyeri yap Ejder ile beraber kimse bilmezse ALLAH bilir ne neler yaptığınızı.
GÜRSEL EROL VEKİLİME olan haset ve kıskanma hazımsızlığı üzerinde 1980 Öncesi millet-i, alevî - sünni ayrımı yaparak kutuplaştırmaya çatışma zemini hazırlayacak kadar aşağılık mahlukatsın. Metinin yüzünde şeytanı bi gülüşün var şu sıfatı görünce Tiksiniyorum. Sizler elâzığ a Recep Tayyip ERDOĞAN hainlik yapıyorsunuz . RTE ve AKP ; metin zülfü ve tolga yüzünden oy kaybeder. Allah sizi bildiği gibi yapsın. Vekil sıfatını kullanmak süretiyle hak etmediğiniz ne varsa ALLAH tez zamandan sizden ala haram ola boğazında kala inşAllah.

.... İstanbul
.... İstanbul @Doğruya Doğru - 2 yıl Önce

BU BEYEFENDİLERE KARŞIYAKA DAN OY YOOOOOK. MERKEZ MAHALLE OLMASINA RAĞMEN KÖY GİBİ OLDU. SAYENİZDE SAYIN ÇOK DEĞERLİ VEKİLİMİZ.

reis
reis @Doğruya Doğru - 2 yıl Önce

zaten bunları reis belirliyor, belediye başkanı da dahil. Şehir de yaşayan insanların bunları seçme hakkı hiç bir zaman halka verilmiyor.

Reis
Reis @Doğruya Doğru - 2 yıl Önce

Reis bu yorumların bir tanesini okusa yeter ama nerde...

Tamer
Tamer - 2 yıl Önce

Olma arkadaş olma olma yav yanımızda olma çelme takarsın önümüzde olma kuyu kazarsın arkamızda olma tekme atarsın olma olma olmahiç bir yerimizde olma

Cvat
Cvat @Tamer - 2 yıl Önce

Karşıyaka tokilerinden belli destek oldukları. Darmadağın olmuş mahalle.

metin
metin - 2 yıl Önce

Elazığ'ın dört işe yaramaz milletvekili artık sizleri görmek istemiyoruz. Hele sen Doğu kentin boş arsalarını ucuz fiyata toplayarak şehir hastanesini en uzak noktasına götüren adamsın.

Olma olmayin
Olma olmayin - 2 yıl Önce

YAV BUNLAR ARTIK MILLETIN YAKASINDAN DUSSUN.YANIMIZDA ONUMUZDE ARKAMIZDA OLMA ...ELAZIG KOY OLMUS MUHTARLIGINA ADAY OLUN..

Gırnatacı23
Gırnatacı23 - 2 yıl Önce

Belli oldu daha birbuçuk sene olmadan Karşıyaka tokilerin in evlerini su bastı yollar çöktü çatılar su akıttı binaların etrafında çökmeler başladı istinat duvarı yerle bir oldu çoçuk parkı talan oldu sahipsiz mahallenin site yönetimini ipsiz sapsız adamlara devrettiniz. Yazıklar olsun. SEÇİMLERDE GÖRÜŞÜRÜZ.

Tamer
Tamer - 2 yıl Önce

Olma arkadaş olma olma yav yanımızda olma çelme takarsın önümüzde olma kuyu kazarsın arkamızda olma tekme atarsın olma olma olmahiç bir yerimizde olma

Yakışıklı
Yakışıklı - 2 yıl Önce

İnşAllah bu secimde defteriniz kapanacak4 cete

Demir
Demir - 2 yıl Önce

Git artık yeter yoldugun milleti


SIRADAKİ HABER

banner137