Milletvekili Bulut ve Başkan Arslan Çalışmaları Yerinde İnceledi

AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Elazığ Ticaret Borsası Başkan Vekili Adem Akbulut ve beraberindeki heyet, çok ortaklı yapı ile faaliyetlerini sürdürecek olan, bütünüyle çevreci yenilenebilir enerji ile 3Mw üretim kapasitesine sahip Biyogaz Enerji Tesisi’nin yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Milletvekili Bulut ve Başkan Arslan Çalışmaları Yerinde İnceledi

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslanyaptığı açıklamada, “Siyasilerimizin desteğini üzerimizde hissetmek çok önemli” dedi.

ARSLAN: BİR YATIRIMI İLİMİZE KAZANDIRMAK ÜZEREYİZ

İncelemelerin ardından değerlendirmelerde bulunan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, “Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ve paydaşlarımızla çok ortaklı bir yapı oluşturarak 3Mw elektrik üretme kapasiteli Biyogaz Enerji Tesisi ve beraberinde tesisin atıklarından orgenamineral gübre üretmek adına 8 Milyon Euro’luk bir yatırımı ilimize kazandırmak üzereyiz. Biyogaz tesisimiz %80 tamamlanmış durumda. Geçtiğimiz ayın sonunda da geçici kabulü gerçekleşerek Enerji Piyasası Denetleme Kurulu’ndan lisansımızı aldık. Siyasilerimizin desteğini üzerimizde hissetmek çok önemli” dedi.

BULUT: İLİMİZE HAYIRLI OLSUN

AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut yaptığı değerlendirmede; “Çevreci teknolojilerle donatılmış bu güzide yatırımı ilimize kazandıran tüm paydaşlara teşekkür ediyoruz. Şehrimizde bu tip yatırımların artması temennilerimizi her fırsatta dile getiriyoruz. Bölgemize örnek teşkil eden bu yatırımın Besi OSB’mizle entegre olarak ilimiz kırmızı et üretimi ve yenilenebilir enerji üretimi noktasında ciddi katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Hayırlı olsun.” İfadelerinde bulundu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Ahan bele
Ahan bele - 3 yıl Önce

Bir kaçtane faha bele kara gözlüklü çalışan siyasimiz olsa Elazığ Almanya olur!!! Heç bir yerde yok bele insanlar..Abd ,avrupa hep kıskani

Kemal
Kemal @Ahan bele - 3 yıl Önce

Metin beğ bayram tatilinde bile bakın çalışı şehremiz için herkes yatı o sıcakta gitmiş iş yapı

Asilhan Arslan
Asilhan Arslan - 3 yıl Önce

Seni tebrik ediyoruz… ticaret camiasının sana ihtiyacı var..

23
23 - 3 yıl Önce

NİYE O TOKİLERİ GEZMİ ÖZELLİKLE BODRUMLAR ANLAYAN ANLADI ANLAMAYAN YOL ALDI DÜMBÜK ŞERFSİZLER GÜYA ELAZIĞ MİLLETVEKİLLERİ

Kofik gakko
Kofik gakko @23 - 3 yıl Önce

Bingol merkezde de toki ev yapmis gidin gorun site yola sifir tertemiz onu kapanma derdi yok,hakeza malatya toki evlerini bakin onlarda oyle.neyse ya gakko sinirlendim yine,kisaca VATANDAS NEYSE SIYASI DE ODUR.SUC BENDE OY VERDIM,BIR DAHA TOBEEEEEEE YARABB TOBEEEEEEE

Kofik gakko
Kofik gakko @23 - 3 yıl Önce

Toki ticaret merkezini bile mutahitlere sattilar,turkiyede bir ilk...toki evleri dikkat ettinizmi arkaya duser hemen onde mutahitler evler yapar,buda turkiyede ilk.

Kofik gakko
Kofik gakko @23 - 3 yıl Önce

Caydacira 2.etap anahtar teslimini kışa dogru yaptilar,millet perisan oldu,korkularindan o zamanki baskaban milletvekilleri toki baskani bile acilisa mahalleye gelemediler....tepki alacagini bildikleri icin:)))

Huseyin yeneroglu
Huseyin yeneroglu - 3 yıl Önce

MBC Kamyon fabrikasi ne oldu kurulacakmi bir önceki seçimde söz verilmisti yeri değil diye duyumlarvar dogru bilgiyi sayin vekilimizden alalim

SIRADAKİ HABER

banner137