Milletvekili Bulut: Yakın Zamanda Stadyumumuzun Açılışını Gerçekleştireceğiz

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Elazığspor Kulüp Başkanı Serkan Çayır’ı ve As Başkan Mustafa Şerifoğulları’nı ziyaret ederek kulüp hakkında bilgiler aldı. Milletvekili Bulut ziyareti sonrası yaptığı açıklamada, “Yakın zamanda stadyumumuzun açılışını gerçekleştireceğiz” dedi.

Milletvekili Bulut: Yakın Zamanda Stadyumumuzun Açılışını Gerçekleştireceğiz

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Elazığspor Kulüp Başkanı Serkan Çayır’ı ve As Başkan Mustafa Şerifoğulları’nı ziyaret etti.

Kulüp hakkında bilgiler alan Milletvekili Bulut, yeni şehir stadyumunun yakın zamanda açılışını yapacaklarını duyurdu.

BULUT: YENİ STADYUM YENİ BİR HEYECAN GETİRECEKTİR

Milletvekili Bulut yaptığı açıklama, “Elazığspor önemli ve kritik bir dönemden geçiyor. Geçen yıl son ana kadar ligde kalma mücadelesi verdik. O süreçte kulübümüzü bir an için olsun yalnız bırakmadık. Kulübümüzün genç ve dinamik bir yönetim kurulu var. Serkan Çayır gibi niyeti halis ve futbolun içinden gelen bir kardeşimiz var. Yönetimin uyumu mutlaka başarı getirecektir. Buna yürekten inanıyorum. Takımımız iyi gidiyor. Takımımızın mali ve teknik altyapısını güçlendirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Tüm bu süreçleri Belediye Başkanımız ile Elazığspor Başkanımız ve yönetim kurulumuz ile birlikte yürütüyoruz. Yakın zamanda stadyumumuzun açılışını gerçekleştireceğiz. Açılış için hazırlıklar tamamlanmak üzere. Yeni stadyum yeni bir heyecan getirecektir.  Ev sahipliklerinden ve içtenliklerinden dolayı Kulüp Başkanı Serkan Çayır’a ve As Başkan Mustafa Şerifoğulları’na teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137