Milletvekili Bulut’tan Diş Hastahanesi Müjdesi

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcı, MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut Elazığ Ağız ve Diş Sağlığı Hastahanesi ile ilgili açıklama yaptı. Milletvekili Bulut yapılan görüşmelerin neticesinde buradan bağımsız hizmet sunacağını kaydetti.

Milletvekili Bulut’tan Diş Hastahanesi Müjdesi

Şehit Fethi Sekin Şehir hastahanesinin açılmasıyla buranın bünyesinde hizmet vermeye devam eden Ağız ve Diş Sağlığı Hastahanesi Sağlık Bakanlığı ile yapılan görüşmelerin neticesinde buradan bağımsız hizmet sunacak.

“DİŞ HEKİMLERİMİZE VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTTUK HAMDOLSUN”

Konuyla ilgili müjdeyi sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaparak aktan AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcı, MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “Yaptığımız girişimler sonucunda Diş Hastanemizin idari ve mali olarak Şehir Hastanemizden ayrı yönetilmesi konusunda yaptığımız girişimler sonuç verdi ve bugün itibariyle ilgili yazı onaylandı. Sağlık Müdürlüğümüz gelen yazının ardından çalışmalarını başlattı. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Tarık
Tarık - 5 yıl Önce

bağımsız yönetilecekse ne diye tutup şehir hastenesine götürdünüz diş hastanesini? yerinde kalsaydı? birde bunu müjde olarak veriyorsunuz pes doğrusu

Metİn D
Metİn D - 5 yıl Önce

Şehrin bir ucundan bir ucuna insanları eziyet içerisine soktunuz. Stadyum için yer arıyordunuz. Yaptığınız hastanenin yerine stadyum, bu gün ki stadyum yerine hastaneyi yapardınız herkes eşit imkanlardan yararlanırdı. Diş hastanesi doktorları yetersiz. 15 günden önce randevu alamıyorsunuz. Hem diş hekimliği fakültesinde hem de diş hastanesinde ortodonti yok. Daha büyük projeler üretin. 2. üniversiteyi istiyoruz. Kamu yatırımlarında Elazığ hak ettiğini yeterli almıyor. Elazığ'da kanal projesi ile oy istediniz.

elazığlı
elazığlı - 5 yıl Önce

ölem ben sana ne böyök hüzmet ama boşbeleş mitin ifendi memleketin anasını .............. diniz halen daha utanmadan sıkılmadan açıklama yapıyorsunuz.

vatandaş
vatandaş - 5 yıl Önce

Çabası güzelde keşke Hastanede doktorlar dağılmamış olmadan önce yapsaymış, Diş Hastanesi Diş Hastanesi olmaktan çıkmış gerçi merkeze dönüşmüş oda ayrı mesele, millet Diş Hekimliği Fakültesine koşuyor orasıda iflas etti.Elazığ en iyi olduğu alan sağlıktı oda darbe üstüne darbe yiyor

barış
barış - 5 yıl Önce

erdem,onur,gurur bunlar çok önemli kavramlar.Elazığlı hemşerilerime diyeceğim bu kadar.

SIRADAKİ HABER

banner137