Milletvekili Demirbağ, “2023'e Doğru Şehir Buluşmaları” Kapsamında Bingöl’deki Programlara Katıldı

“2023'e Doğru Şehir Buluşmaları” kapsamında Bingöl’deki programlara katılan AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Bingöl esnafı, vatandaşlar ve partililerle buluştu. Bingöl’de konuşan Demirbağ, “Dünyanın gıpta ettiği ve saygı duyduğu bir lidere sahibiz.” diyerek “Muhalefet, 1950’li yıllardan beri yalan, iftira ve karalama siyaseti yapıyor. Önümüzde çok önemli 2023 seçimleri var” İfadesinde bulundu.

Milletvekili Demirbağ, “2023'e Doğru Şehir Buluşmaları” Kapsamında Bingöl’deki Programlara Katıldı

“2023'e Doğru Şehir Buluşmaları” kapsamında AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Bingöl’de yoğun programlar gerçekleştirdi.

Sabahın erken saatlerinden itibaren çalışmalarda bulunan Milletvekili Demirbağ, ilk olarak; Bingöl Belediye binası konferans salonunda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, AK Parti MKYK Üyeleri Şebnem Koçakelçi, Şaziye Gündüz, Alaattin Parlak ve bölge milletvekilleriyle birlikte basın toplantısına katıldı.

Milletvekili Zülfü Demirbağ ve AK Parti heyeti daha sonra, Bingöl Belediyesi'ni ziyaret etti.

Demirbağ ardından, Bingöl AK Parti Merkez İlçe Başkanı Feyzi Kızıl ve yönetimiyle birlikte, Bingöl esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ, BİNGÖL ESNAFI VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Bingöllü esnaf ve vatandaşlar, Milletvekili Demirbağ’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

AK Parti heyeti ve Milletvekili Zülfü Demirbağ ardından, Bingöl Valiliği’nde Vali Kadir Ekinci ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ, PARTİLİLERLE İSTİŞARE TOPLANTISINDA BULUŞTU

"2023'e Doğru Şehir Buluşmaları" programı kapsamında AK Parti Elazığ Milletvekili Demirbağ, Bingöl AK Parti Merkez İlçe Yönetimi, belde, mahalle ve köy teşkilat başkanlarıyla partililerin yer aldığı istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı.

Buradaki toplantıda konuşan 23. Dönem AK Parti Milletvekili Yusuf Coşkun, Milletvekili Demirbağ’ı ağırlamaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek; “Çalışkan kişiliğe sahip Sayın Demirbağ’ı tanımaktan çok mutluyuz” dedi.

DEMİRBAĞ: MUHALEFET, 1950’Lİ YILLARDAN BERİ YALAN, İFTİRA VE KARALAMA SİYASETİ YAPIYOR

AK Parti Bingöl belde, mahalle ve köy başkanlarına seslenen Milletvekili Demirbağ, 2023 seçimlerinin çok önemli olduğunu ifade ederek muhalefeti eleştirdi. Demirbağ; “Dünyanın gıpta ettiği ve saygı duyduğu bir lidere sahibiz. Dolayısıyla önümüzde çok önemli 2023 seçimleri var. Neden önemli? Muhalefet, 1950’li yıllardan beri yalan, iftira ve karalama siyaseti yapıyor. Geçmişte Menderes’e, Özal’a ve Erbakan Hoca’ya yaptıklarını Cumhurbaşkanımıza yapıyorlar. Ülkemize hizmet eden insanlara muhalefet dış güçlerle birlikte hemen çamur atıyor, hedef alıyor. Dolayısıyla çok dikkatli olmalıyız” dedi.

DEMİRBAĞ: TERÖRİSTLER, ORDUMUZ SAYESİNDE MAĞARALARDAN KAFALARINI ÇIKARTAMIYOR

Terör örgütleriyle ilgili de konuşan AK Parti Elazığ Milletvekili Demirbağ; “1970’li yıllarda NATO ve Gladyo vasıtasıyla FETÖ ve PKK terör örgütleri faaliyete başladı. PKK ve HDP’nin üst düzey yöneticilerinin çocukları, ABD’de İngiltere’de dünyanın en saygın üniversitelerinde okurken, benim Güneydoğu insanımın çocukları kandırılarak dağa çıkartılıyor. Bu haysiyetsizler kanalizasyon faresi gibi yaptıkları mağaralarda Türk Ordumuzun, İHA’larımızın, SİHA’larımızın korkusundan kafasını çıkartamıyorlar” diye konuştu.

AK PARTİ HEYETİ, BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ’NDE GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

Milletvekili Demirbağ istişare ve değerlendirme toplantısının ardından yeniden esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelirken ardından, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, AK Parti MKYK Üyeleri ve bölge milletvekillerinin de katılımıyla, Bingöl Üniversitesi’nde gençlerle buluştu. Milletvekili Demirbağ son olarak, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak'ı ziyaret etti.

DEMİRBAĞ: BİNGÖLLÜLERE, GÖSTERDİKLERİ YAKIN İLGİDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM

Yoğun geçen programın ardından değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Demirbağ, 2023’e Doğru Şehir Buluşmalarının Bingöl programının, oldukça verimli gerçekleştiğini ifade etti. Demirbağ; “Sabah saatlerinden itibaren Bingöl’de 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları kapsamında AK Parti Bingöl Merkez İlçe Başkanı ve yönetimiyle birlikte yoğun programlar gerçekleştirdik. Bingöllülere, Milletvekili arkadaşlarıma, Belediye Başkanımıza, İl Başkanımıza ve dava arkadaşlarıma, gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

KIZIL BİNGÖL’ÜN VE PARTİMİZİN SAYIN DEMİRBAĞ GİBİ DEĞERLİ BÜYÜKLERE İHTİYACI VAR

AK Parti Bingöl Merkez İlçe Başkanı Feyzi Kızıl da Milletvekili Zülfü Demirbağ’a Bingöl adına teşekkür ederek; “Değerli vekilimiz bizim için de Bingöl için de değerli bir büyüğümüz. Sabahın erken saatlerinden itibaren gerçekleştirdiğimiz programlarımızda Sayın Vekilimiz teşkilatlarımızı motive etti. Kendisi Bingöl’e şeref verdi. Bingöl’ün ve partimizin Sayın Demirbağ gibi değerli büyüklere ihtiyacı var. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” ifadesinde bulundu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137