Milletvekili Demirbağ; Açıklama Yaptı

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, bayramın ikinci günü Palu ilçesinde yapmış olduğu konuşmanın ardından çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

Milletvekili Demirbağ; Açıklama Yaptı

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, geçtiğimiz gün yapmış olduğu konuşma ile ilgili kamuoyunda çıkan haberler üzerine açıklamada bulundu.

Milletvekili Demirbağ, kamuoyunda çıkan haberlere sert tepki göstererek şu açıklamalarda bulundu;

 

“Geçtiğimiz gün yaptığım bir konuşmayı, çarpıtarak ve belirli yerlerini keserek kamuoyuna yanlış yönlendirmek amaçlı yapılan şovlar tamamıyla acizliktir, fırsatçılıktır. 

Konuşmanın ilgili bölümü şöyledir:

“İkinci bir teşekkürümüz de, seçimlerde vermiş olduğunuz destekten dolayı Efraim Bey kardeşimiz ve Belediye Meclis üyelerimizi Palu’yu idare etmek üzere seçtiniz. Allah hepinizden razı olsun. Ama akabinde yıllar öncesi, resmen yapılan bir ayak oyunu – bir fatura oyunu neticesinde mazbata iade edildi.

Bekir Yıldırım kardeşimiz belediye başkanlığı görevini yürütecek. Tabi bu arada ben Efraim Bey’e de teşekkür ediyorum. Yalnız bırakmıyor sürekli beraberler, Palu’nun hizmetindeler. Bu da memnuniyet verici.

Hemen sınırımızda Diyarbakır var, Arıcak eskiden Palu’ya bağlıydı biliyorsunuz. Arıcak’ın komşusu-sınırı Diyarbakır.

Diyarbakır’ın ilçeleri ve büyükşehir, onlara benzemek için değil ama büyükşehir belediyesinde eş başkanlar var. Kandilden ithal edilen eş başkanlarla yürütüyorlar hizmetleri(!); bu durumu en ufak şekilde tenkit eden olmazken; Paluda ise 2.500-3.000 oy almış, seçilmiş Efraim Bey kardeşimiz ve yine Bekir Yıldırım kardeşimiz ile beraber gönüllü olarak bu hizmeti veriyorlarsa saygı değerdir. Ve ayrıca memnuniyet durduğumu ifade etmek istiyorum ben.”

 

“FIRSATÇI CELLÂTLARI ESEFLE KINIYORUM”

Ben her zaman aziz milletimizin menfaatlerini ön planda tutmayı şiar edinmiş biriyim.  Ayrıca yıllardır PKK ve FETÖ konusunda verdiğim mücadeleyi ve bu konudaki hassasiyetimi kamuoyu bilmektedir.

Verdiğim bir örnek üzerine konuşmalarımı tam anlamamakla ile birlikte Palulu hemşerilerimi bana kışkırtmak için bir algı yaratmaya çalışanları ve dolayısıyla 18 yıldır iktidarda olan ve çatısı altında olmaktan her zaman gurur duyduğum AK Partimize şovlar yaparak saldırmaya çalışan fırsatçı cellâtları esefle kınıyorum. 

 

“BU HABERLER MESNETSİZ VE GERÇEK DIŞIDIR”

Kamuoyunda algı oluşturmaya yönelik bu haberler mesnetsiz ve gerçek dışıdır. Bu algıları oluşturmaya çalışanların da toplumumuzun ahlak ve etik ilkelerine uymadığını belirtmek istiyorum. 

Özellikle Palulu hemşerilerim başta olmak üzere tüm Elazığlı hemşerilerimin böyle acizlerin algılarına kapılmamalarını ve akıl dışı haberlere itibar etmemelerini rica ediyor, sevgi ve saygılarımı iletiyorum.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
elazığlı
elazığlı - 5 yıl Önce

ölem ben sahan bir tek siz haklısınız bir tek siz dogrusunuz.siz peypamber çocugusunuz ya summe haşa boşbeleşler yeter da elazığın yakasından düşün

Okan
Okan - 5 yıl Önce

"Yazıkonak Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, 30'a yakın 'bankamatik personeli' tespit ettiklerini söyledi. Belediyenin 10.5 milyon lira borcu olduğuna dikkat çeken Çadırcı ayrıca bazı AK Partili milletvekili danışmanlarının belediyede çalışmamalarına rağmen belediye başkan yardımcılığı kadrosundan maaş aldıklarını açıkladı." Kaynaklar: https://www.gazeteduvar.com.tr/politika/2019/08/12/yazikonak-belediye-baskani-cadirci-milletvekillerinin-danismanlari-belediyeden-maas-almis/ ve https://www.yenicaggazetesi.com.tr/yazikonak-belediyesini-arpaliga-cevirmisler-245197h.htm Bunun haberini ne zaman yapacaksınız elazigsonhaber.com?

Yok
Yok @Okan - 5 yıl Önce

Buna cevap gelmez

Palu
Palu - 5 yıl Önce

Yurt dışı oylarla Elazığ Millet vekili oldunuz YETER Allah aşkına YETER

Şükrü Beyazelma
Şükrü Beyazelma - 5 yıl Önce

Hamza Yanılmaz, Septioğlu, Hayrettin Karamazı, Baki Aydın başta olmak üzere bir kısım Paluluların ile yaptıkları hizmet ve katkılar ile Yükselişe geçen Palu gücü ve sempatisini ne yazıkki sonrasında gelen vekil, siyasi, STK başkanları ve Mücahit Yanılmaz gibi isimler tüketti.

Önder
Önder - 5 yıl Önce

YSK'nın suçu onandığı için mazbatasını aldığı Belediye Başkanı için "eşbaşkanlık yapsın" diyor. Bunu savunurken de "Diyarbakır" örneğini veriyor. Pes.

Buğra
Buğra @Önder - 5 yıl Önce

YSK Kararı ile kendisi de MHP li kazananın yerine vekil olmuştu

Palu bir sevdadır
Palu bir sevdadır - 5 yıl Önce

Sana ve senin türevlerine bela okumayacam, benim gibi bir palu sevdalısı bile sizden nefret ediyorsa diğer insanları düşünemiyorum. Palunun adını böyle kötüye çıkarmaya hakkınız yok ayrıca arkadaş doğru demiş katakulliyle vekil seçildiniz rahat durun

akın
akın @Palu bir sevdadır - 5 yıl Önce

konu nedir ne demiş demirbağ? haberim yok da.

Murat KARACA
Murat KARACA - 5 yıl Önce

fırat üniversitesi gastro profesörlerinin rant bahçesimi yoksa milletin hastahanesi mi memur olarak para karşılığında eşim götürdüm kronik ve reflü hastası isterseniz kayıtlara bakabilirler cevabını vekilimizden yardımını istiyorum saygılarımla


SIRADAKİ HABER

banner137