AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ’ın programında Arıcak vardı.

Arıcak İlçesine giden Milletvekili Demirbağ, ilçeye bağlı köyleri karış karış gezdi.

DEMİRBAĞ: KÖYLERDEN ÇOK DAHA BÜYÜK DESTEK ALDIK

Köylülere hitap eden Milletvekili Demirbağ, ilçelere yapılan hizmetler hakkında bilgiler vererek, “Köylerden çok daha büyük destek aldık. Allah hepinizden razı olsun. Geçen seçimlerde de biliyorsunuz 4. Sıradaydık. Sizlerin büyük desteği olmasaydı belki şu anda olmayacaktık” dedi.

DEMİRBAĞ: 20 TRİLYONA YAKIN PARA HARCADIK

Demirbağ, İlçede hayal olarak görülen ve iki ilçeyi birbirine bağlayan yolu yaptıklarını, vatandaşın hizmetine sunduklarını ifade etti.

 Biz Arıcak’ımıza ilk geldiğimizde, 2002’de aday olduğumuzda biliyorsunuz Alacakaya Arıcak yolu yoktu o zaman. Ve hayal deniyordu. Allaha şükür geçen süre içerisinde hükümetimiz nezdinde güvenlik yolu kapsamına almak suretiyle o yolu yaptık. Bir taraftan da Tırnik yoluna aşağı yukarı 20 Trilyona yakın para harcadık, bugün ki parayla. İnşallah orayı bitirdiğimiz zaman iki alternatifli yol olacak. İki taraftan da mevsim şartlarına göre yolculuk imkanı bulacaksınız” diye kaydetti.

Köy ziyaretlerinin ardından ilçeye dönen Milletvekili Demirbağ, Arıcak Kaymakamı Şenol Öztürk ve kaymakamlık çalışanlarıyla bir araya geldi.

DEMİRBAĞ: COŞKULU BİR ŞEKİLDE BİZLERİ KARŞILADILAR

Ziyaretleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Demirbağ, ilçede vatandaşlarla bir araya geldiklerini, halkın kendilerine büyük bir teveccüh gösterdiğini belirterek, “Bugün Arıcak ziyaretimizde önemli ölçüde büyük köylerimizi ziyaret etmek suretiyle hemşehrilerimizle beraber olduk. Oldukça güzel geçti gezimiz. Verimli geçti. Ben misafir perverliğinden dolayı kadir şinaslılığından dolayı bütün Arıcaklı kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Her zaman olduğu gibi son derece katılımı yüksek, mevcut hava şartlarına rağmen, coşkulu bir şekilde bizleri karşıladılar, bağırlarına basıp misafir ettiler. Hepsine başta ilçe başkanımız olmak üzere il genel meclisi adayımız, belediye başkanımız ve tüm muhtarlarımız olsun, Arıcaklı hemşehrilerimize kardeşlerimize teşekkürlerimi arz ediyorum” ifadelerinde bulundu.