Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini belirten AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, asgari ücrette önemli iyileştirmeler yapıldığını ifade etti.

DEMİRBAĞ: CİDDİ ANLAMDA BİR ARTIŞ YAPILDI

Milletvekili Demirbağ, “Ülkemiz gerçekten zor bir dönemden geçiyor. Bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de ekonomik anlamda sıkıntılar yaşandı. Bu sıkıntıların aşılması için cumhurbaşkanımız ve hükümetimiz üzerine düşeni yapıyor. Öyle ki asgari ücret yılda bir belirleniyordu bugüne kadar. Ara dönemde tekrar bu artan fiyatlardan ve enflasyondan dolayı ciddi anlamda bir artış yapıldı” dedi.

2023 seçimlerinin Türkiye için kader seçimi olduğunu belirten Milletvekili Demirbağ, Cumhurbaşkanının gündeminde olan 150 bin sosyal konut çalışmalarına dikkat çekti.

DEMİRBAĞ: BÜTÜN ALMANYA BİR ARAYA GELSE 2 YILDA 25 BİN KONUTU YAPIP TESLİM EDEMEZDİ

Milletvekili Demirbağ, “2023 kader seçimidir. Anlatmak lazım. Hatır için bu ülke satılmaz. Bu ülkeyi geriye döndüremeyiz. Bütün kazanımlarımızı kaybederiz. Geçen günlerde Çatalçeşme 4. Etapta bir eve ziyarete gittik. Kişi Almancı imiş. Sohbet ederken memnun musunuz diye sordum. Bana dedi ki, “Almanya’da olsaydım bütün samimiyetimle söylüyorum mümkün değil araya gelse Elazığ gibi bir şehirde 2 yılda 25 bin konutu yapıp teslim edemezdi” dedi. Yok yapamazlar. Ama Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yapar. Şimdi 150 bin konut dar gelirliler için yapacak” ifadelerini kullandı.