Milletvekili Demirbağ: Cumhur İttifakı’na Olan İlgi Artarak Devam Ediyor

Cumhur İttifakına olan ilginin, artarak devam etiğini dile getiren Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, “Cumhur İttifakı önümüzdeki seçimlerde yeniden iktidar olacaktır. Milletimiz akl-ı selim. Çünkü millet ittifakının ülkemizi nereye götüreceğini çok iyi biliyor” dedi.

Milletvekili Demirbağ: Cumhur İttifakı’na Olan İlgi Artarak Devam Ediyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ’daki temaslarını sürdürdü.

Hafta sonu ziyaretleri kapsamında Doğukent Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla ve Ahde Vefa Derneği üyeleriyle bir araya geldi.

Başkan Burhanettin Özdoğan ve yönetimi tarafından karşılanan Milletvekili Zülfü Demirbağ, dernek çalışmaları için Özdoğan’a başarı temennisinde bulundu.

ÖZDOĞAN: DEMİRBAĞ, ELAZIĞ’IN BÜTÜN SORUNLARIYLA İLGİLENEN BİR MİLLETVEKİLİMİZDİR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ahde Vefa Derneği Başkanı Burhanettin Özdoğan da; “Sayın Milletvekilimiz Zülfü Demirbağ’ın ziyaretinden şeref duyduk. Kendisi Elazığ’ın bütün sorunlarıyla ilgilenen bir milletvekilimizdir. Kendisine teşekkür ediyor ve başarılar diliyoruz.” dedi.

DEMİRBAĞ: CUMHUR İTTİFAKINA OLAN İLGİ, ARTARAK DEVAM EDİYOR

Öte yandan 2023 seçimlerini de değerlendiren Milletvekili Demirbağ, Cumhur ittifakına olan ilginin artarak devam edeceğini dile getirerek, “MHP Genel Başkanı Sn. Dr. Devlet Bahçeli’yi Elazığ’a gelişinde havalimanında karşıladık. Miting güzel geçti gördüğümüz kadarıyla.Millet ittifakı içerisinde yer alan partiler maalesef, teröre, Amerika’nın hedeflerine emellerine hizmet ettiriyorlar. Milletimiz de bunun farkında. 2023 seçimleri yaklaştıkça inşallah Cumhur ittifakına olan ilgi artarak devam edecek ve sıkıntısız bir şekilde Cumhur İttifakı önümüzdeki seçimlerde yeniden iktidar olacaktır. 2023 seçimleri için her hangi bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Milletimiz akl-ı selim. Çünkü Millet ittifakının ülkemizi nereye götüreceğini çok iyi biliyor” ifadesinde bulundu

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137