Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ konteyner kentte kalan depremzedelerle bir araya gelerek vatandaşların taleplerini dinledi.

“YIL SONU İTİBARİYLE 15 BİN KONUTU BULACAK”

Milletvekili Demirbağ, “Binalar hızla yükseliyor. Nasip olursa birkaç ay içerisinde yavaş yavaş çevre düzenlemesi de yapılmak suretiyle depremzede kardeşlerimize teslim edilecek. Yıl sonu itibariyle 13 – 15 bin, belki 15 bini bulacak. Tam hazırlanmış vaziyette hazır hale gelecektir” dedi.

“PROBLEMLERLE İLGİLİ TOPLANTI YAPTIK”

Bakan Kurum’un Elazığ ziyaretine de değinen Milletvekili Zülfü Demirbağ, “Sayın bakanımızla birlikte Elazığ’a geldik. Özellikle ihalesi yapılan konut çalışmalarının yapıldığı şantiyelere uğradık. Binaları gezdik. Örnek daireleri gördük. Hızlı bir şekilde çalışmalar devam ediyor. Problemlerle ilgili bir toplantı yaptık. Hazır gelmişken, konteyner kenti de ziyaret etmek istedik” ifadelerini kullandı.

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ, “KURALLARA UYALIM” DEDİ

Yaşanan Covid-19 salgını ile ilgilide açıklama yapan Milletvekili Demirbağ normalleşme süreci başladı ancak tekrar aynı kısıtlamaları yaşamamak için kurallara uyun çağrısı yaptı.