Akçakiraz Beldesini ziyaret eden AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Millet Kıraathanesi ve Kültür Evi’nde gençleri dinledi.

DEMİRBAĞ: KÖPRÜSÜNDEN YURDUN HER TARAFINDA AKLA GELMEYECEK HİZMETLER YAPILDI

Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya ile birlikte gençlerle sohbet eden Milletvekili Demirbağ, “Değerli gençler; tabi bizim Akçakiraz bazında hizmetler yaparken 2002’den yana milletvekiliyiz. Geçen bu 20 yıl içerisinde ülke genelinde çok büyük hizmetler yapıldı. Biz bunu anlatamadık. Anlatmak da ağır kaldık siyaseten. Gerçekten Türkiye’ye baktığınız zaman otoyollar, tüneller; köprüler, alt geçitler, İstanbul’da Marmaray’ından, Türk geçitinden köprüsünden yurdun her tarafında akla gelmeyecek hizmetler yapıldı” ifadelerini kullandı.

DEMİRBAĞ: TÜRKİYE’NİN HER TARAFINDA ŞEHİR HASTANELERİ OLMAMIŞ OLSAYDI GERÇEKTEN ÇUVALLARDIK

Şehir hastanelerinin önemine değinen Milletvekili Demirbağ, “Pandemi döneminde eğer biz şehir hastanesini yapmamış olsaydık. İstanbul dahil Türkiye’nin her tarafında şehir hastaneleri olmamış olsaydı gerçekten çuvallardık Avrupa’da olduğu gibi, Amerika’da oldu gibi. İnsanlar hastanelere kabul edilmiyor. İlk covid çıktığında insanların ölüsüne dahil sahip çıkılmıyordu. Kaderlerine terk ediyorlardı. Onlarda inanç olmadığı için insana kıymette yok. Biz karıncayı öldüremeyiz. Ben şahsen yolda yürüdüğüm zaman çocukluğumdan beri yiyeceklerini taşırlardı onlkar giderken üzerinden atlardım. Niye? Bir karıncanın canına kıyamayız ki” şeklinde konuştu.

DEMİRBAĞ: ELEKTRİK FİYATLARINDA DÜZENLEMEYE GİDECEĞİZ

Zülfü Demirbağ, “Elektrik de dahil bir kısmını, akaryakıtı, doğalgazı hepsini ithal ediyoruz. İthal ettiğin zaman da aldığın fiyatı yansıtman lazım ki bütçede ciddi açık vermeyesiniz. Bir aileyi düşünün; gelir gideri dengelemediği zaman borç, borç, borç evini arabasını satar, açıkta kalır. Devlette öyledir. En büyük anlamda bir ailedir. Dolayısıyla bunu aşağı yukarı dengelemek lazım. Bunu son yıllarda hiç yansıtmadı devletimiz. Ekonomik sıkıntı dünya genelinde olduğu gibi bizde de baş gösterdi. Ne oldu? En az yarısını yansıtmak zorunda kaldık. Öyle olunca da fiyatta beklenmedik bir yükselme oldu. Cumhurbaşkanımız açıkladı. Onda da bir düzenlemeye gideceğiz” dedi.