AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, sokakta donmak üzereyken bulduğu köpek yavrularını biberonla besleyen Murat Gündüz’ü Sürsürü Mahallesi’ndeki evinde ziyaret etti.

Sürsürü Mahallesi Tekin Sokak'ta yaşayan ve yol kenarında sokakta donmak üzereyken bulduğu köpek yavrularını biberonla besleyen Murat Gündüz köpek yavrularını ölmekten kurtarmıştı.

Günde 4 kez yavruları biberonla süt ve mama ile besleyen Gündüz, duyarlı davranışıyla kamuoyunun takdirini toplamıştı.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, duyarlı vatandaş Murat Gündüz ile Sürsürü’deki evinde bir araya geldi.

DEMİRBAĞ: GÜNDÜZ’E DUYARLI DAVRANIŞINDAN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR EDİYORUM

Evinde kaz ve güvercin de besleyen Murat Gündüz’ün köpek yavrularını ölümden kurtarmasının son derece duyarlı bir davranış olduğunu ifade eden Milletvekili Demirbağ; “Hemşehrimize bu duyarlılığından ötürü teşekkür ediyorum. Yavru hayvanlara sahip çıkıp bakmak oldukça güzel bir hareket. Osmanlı döneminde vakıflar aracılığıyla hayvanların bakımı için faaliyet gösteriliyordu. Biz de onların torunuyuz. Haliyle hayvanlara karşı duyarlı olmamız gerekiyor.” dedi.

GÜNDÜZ: VEKİLİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Milletvekili Demirbağ’ın ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getiren Murat Gündüz; “Sağ olsun sayın vekilimiz bizleri ziyarete geldi. Bizleri mutlu etti. Her zaman sayın vekilimize kapımız açık. Kendisine çok teşekkür ediyorum.” ifadesinde bulundu.