AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Cip Mesire Alanında Kuzuova Bölgesi’ne bağlı köylerin muhtarı ile bir araya geldi.

Toplantıya ayrıca İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Murat Okubay, TEİAŞ 13. Bölge Müdürü Ahmet Sanaç, AFAD İl Müdürü Osman Pıhtılı da katıldı.

ÖZEL: SORUNLARIMIZ BİTMİYOR

Muhtarlar adına konuşan CİP Köyü Muhtarı Selçuk Özel, köylerde sıkıntıların büyük olduğunu kaydederek, “Deprem koronavirüs gibi şeylerle uğraşıyoruz. Köylerimizde sorunlarımız büyük. Devletimizden Allah razı olsun. Hizmetleri yerine getirdi. Sorunlarımız bitmiyor. Köylülerin sorunları bitmez” dedi.

DEMİRBAĞ: HİZMETİNİZDEYİZ

Milletvekili Demirbağ, fırsat buldukça muhtarlar bir araya geldiklerinin altını çizerek, “Fırsat buldukça, önceki hafta Pincirik tarafında Gezin’de belli bölgelerimizde muhtarlarımızda bir araya geldik. Deprem ve pandemi sürecinde ortaya çıkan sıkıntıları görüşerek çözülmesi gereken konuları tespit etmek için yetkili arkadaşlarımızla beraber buradayız. Bunlara çözüm bulmak için buradayız. İlgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz. Bu meclis tatili ile birlikte ayın 24’ünde Ayasofya cami açılacak. Cumhurbaşkanımızla orada olacağız. Meclis24’ünden sonra tatile girecek. Eylül ayı içinde ilimizde olacağız. Onun dışında da telefonlarımız herkeste var. Arzu ettiğimizde üzerimize düşen olduğunda hizmetinizdeyiz” dedi.