Milletvekili Demirbağ ve Başkan Gürgöze’nin İlçe ve Belde Ziyaretleri

Kurban Bayramının üçüncü gününde AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ve AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze ilçe ve belde ziyaretlerine devam etti.

Milletvekili Demirbağ ve Başkan Gürgöze’nin İlçe ve Belde Ziyaretleri

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ve AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Kurban bayramının üçüncü gününde Arıcak, Alacakaya Maden ve sivrice ilçeleri ile Erimli Beldesi’ne giderek hem teşkilat üyeleri ile hem de vatandaşlarla bayramlaştılar.

Demirbağ ve Gürgöze’ye AK Parti Merkez İlçe başkanı Ömer Faruk Çelik ve teşkilat mensupları da eşlik etti.

ARICAK İLÇESİ BAYRAMLAŞMA ZİYARETİ

Zülfü Demirbağ ile Ramazan Gürgöze’nin ilçe bayramlaşma programlarının ilk durağı Arıcak İlçesi oldu.

Arıcak’ta Belediye Başkanı Ferit Yıldırım ve İlçe Başkanı Nadir Gülşen tarafından karşılanan Demirbağ ve Gürgöze, vatandaş ve esnafla bayramlaştı.

Daha sonra partilerinin ilçe teşkilatına geçen Milletvekili Zülfü Demirbağ ve İl Başkanı Ramazan Gürgöze,teşkilat mensupları ile bayramlaştı.

GÜLŞEN: BİZİ ZİYARET ETTİKLERİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ

Milletvekilleri Ak Parti Arıcak İlçe Başkanı Nadir Gülşen, “Bu bayram vesilesiyle iki güzeide insanı Elazığ Milletvekilimiz Zülfü Bey ve İl Başkanımız Ramazan Bey bayramımızı kutlamak için buradalar. Kendilerine bu bayram vesilesiyle bizi ziyaret ettikleri için çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

GÜRGÖZE: KOYMUŞ OLDUĞUMUZ HEDEFLERE ADIM ADIM İLERLEMEK İÇİN SİZLERDEN DAHA GÜÇLÜ BİR ŞEKLÎDE DESTEK İSTİYORUZ

Ak parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “5 yıllık il başkanlığım sürecinde Arıcak’tan gelen her türlü talebe gücümüz nispetinde pozitif ayrımcılık yaparak yaklaşmaya çalıştık. Yine ilçe belediye başkanımız ve belde belediye başkanlarından gelen her türlü talep ve isteklere olabildiğince gayretli bir şekilde yardımcı olmaya gayret ettik. 18 yıl önce hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyen bir genel başkanın, bir liderin liderliğinde, genel başkanlığında kurulan bir partinin bu ülkede yapmış olduğu hizmetler, bu ülkenin önündeki özgürlüklerin kaldırılmasından tutun, yasaklardan tutun başka alanlara kadar bir ülkede 17 yıllık gibi kısa bir sürede hayal edilemeyecek hizmetlerin yapıldığına hep birlikte şahitlik ediyoruz. İnşallah bu bayram vesilesiyle de tüm teşkilat mensuplarımıza ve AK Partili her bir bireye bir mesaj vererek sözlerimi noktalamak istiyorum. Bütün Arıcaklı ve tüm hemşehrilerimizin 82 milyona ulaşan vatandaşlarımızın şimdiye kadar güçlü bir şekilde desteğini aldığımız gibi bundan sonraki süreçlerde de daha güçlü bir şekilde sizlerden destek isteyerek kaldığımız yoldan daha ileri gitmeye, hedeflerimize ulaşmaya, bu ülkenin çocukları; geleceğimiz olan çocuklarımız için ortaya koymuş olduğumuz hedeflere adım adım ilerlemek için sizlerden daha güçlü bir şeklîde destek istiyoruz” şeklinde konuştu.

DEMİRBAĞ: BUGÜNE KADAR SİZLER DESTEĞİNİZİ BİZDEN EKSİK ETMEDİNİZ

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, “İlk günden bugüne kadar sizler desteğinizi bizden eksik etmediniz. Allah hepinizden razı olsun. Bizlerde birkaç defa geldiğimizde ifade ettik; başta Arıcak Alacakaya yolu ki buraası geldiğimizde Arıcaklı büyükler o zaman üniversitedeki hocalarımızda vardı, hayal diyorlardı. Seçim sözüdür diyorlardı. Dedim biz farklıyız. Allah’a şükür Mehmet Ali Bey ve İl Genel Meclis Üyemiz Hanifi Bey’in de çok katkısı oldu. Mehmet Ali Bey İlçe Başkanıydı, sonra belediye başkanı olduğu dönemde arkadaşlarımızın da takibi sonucu güvenlik yolu kapsamına aldık ve bu yolu Cenab-ı Allah nasip etti Arıcak’ımıza kazandırdık. O yoldan geldik. yenileme çalışmaları yapılmış. Geri kalan kısmı da inşallah yapıldığı zaman iller arası yol standardına ulaşmış olacak inşallah. Yine Tırnik yolu da  gerçekten içler acısı bir yoldu. Orayı da yine bayram günü teşekkürümü arz edeyim; Cevdet Fbey bakan iken her gittiğimizde her yıl 1 trilyon, 2 trilyon, 3 trilyon para almak suretiyle bu yolu da bugün ki durumuna getirdik. Şimdi inşallah bu yıl olmazsa önümüzdeki sene, ekonomimizde sıkıntı var kabul etmek lazım. Geçmişteki gibi rahat hareket edemiyoruz yatırım konusunda. İnşallah gelecek sene tamamen bitirmiş oluruz. Alternatifli yolunuz olur. Arzu eden Tırnik’ten Palu üzerinden gider, arzu eden Alacakaya üzerinden gerek Maden’e gerekse Palu’ya, Elazığ’a gider. Hepsini saymayacağız hastane, üzerimize düşeni yapıyoruz hep beraber arkadaşlarımızla. Sağlık bakanıyla da görüştük. Daha sonrasında genel müdürlükle sürekli irtibaat halindeyiz. Belli kriterler, şartlar gerekiyor. Bunları sozluyoruz. İnşallah netice alabilirsek ne ala alamazsak da en iyi şekilde Arıcak’ımıza hizmet edecek durumda Arıcak’ın hizmetine vereceğiz inşallah” dedi.

ERİMLİ BELDESİ BAYRAMLAŞMA ZİYARETİ

AK parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ve AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, daha sonra Erimli Beldesine geçerek, belde halkının bayramını kutladı.

ALACAKAYA İLÇESİ BAYRAMLAŞMA ZİYARETİ

Arıcak ilçesinden sonra Alacakaya’ya geçen Ak parti Milletvekili Zülfü Demirbağ ve Ak parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, belediye başkanı Başaran Yaşlı ve İlçe başkanı Gökmen Sancar tarafından karşılandı.

SANÇAR: HALKIMIZIN İÇİNDE BİR BAYRAM HAVASIYLA ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM ETMEKTEYİZ

AK Parti İlçe Başkanı Gömen Sancar, “Biz AK Parti teşkilatı olarak her zaman halkımızın içinde bir bayram havasıyla çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Çünkü biz güçlü bir partiyiz ve büyük bir partiyiz. Yarın da Allah nasip ederse 18. Kuruluş yıl dönümümüzü kutlayacağız. Biz parti olarak güçlü olduğumuz, birlik içinde olduğumuz sürece Allah’ın izniyle hedefimiz 2023 ve 20203 yılına kadar da inşallah daha nice beraber bayram geçirmeyi ve yıl dönümümüzü beraber kutlamayı umut ediyoruz” diye konuştu.

YAŞLI: PARTİMİZ İCRAATLERİYLE GÜNDEMDE

Alacakaya Belediye Başkanı Başaran Yaşlı, “Bizler il başkanımızın da ilçe başkanımızın da sayın vekilimizin de dediği gibi güçlü, iradesi kuvvetli, halka dayalı bir partiyiz. Bugüne kadar elimizden gelen en iyi hizmeti ilimiz, ilimiz ilçelerimiz ve beldelerimiz ve köylerimiz dahil ulaşmakta bugüne kadar, bugüne kadar da ulaşmış bulunmakta. Sayın vekilimizin de çok güzel söylediği gibi meydanda konuşulanlarla değil, icraatlerle gündemde olan partimiz” diye konuştu.

GÜRGÖZE: ÇOK DAHA İYİ HİZMET EDECEK

AK Parti il Başkanı Ramazan Gürgöze, “18. Kuruluş yıl dönümünü yarın gerçekleştireceğimiz, çeşitli etkinliklerle birkaç gün gecikmeli ayın 23’ünde genel merkezimizde yapacağımız program, beraberinde de illerde, ilçelerimizde düzenleyeceğimiz etkinliklerle programlarımızı gerçekleştireceğiz. İnşallah Allah daha nice güzel bayramlara, nice güzel hizmetlerle sizlere çok daha iyi hizmet edecek. Güzel günleri nasip etsin” ifadelerine yer verdi.

DEMİRBAĞ: MUHALEFET MENSUPLARININ İKTİDAR OLDUĞU DÖNEMLERE ŞÖYLE BİR GÖZ ATTIĞIMIZ ZAMAN İÇLER ACISI BİR DURUMDAYIZ

Alacakaya teşkilatına seslenen Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ’da, “1970’li yıllara, 1980’li yıllara gittiğimiz zaman bugün muhalefette mangalda kül bırakmayan muhalefet mensuplarının iktidar olduğu dönemlere şöyle bir göz attığımız zaman içler acısı bir durumdayız. Hastaneleri gözünüzün önüne getirin. Bir Diyarbakır Elaızğ yolunu veya şehirlerarası yolları göz önüne getirin. Havaalanını, herkes uçakla uçamazdı. Daha neler… yapılan hizmetler. Ama bugüne geldiğimizde bu kadar yaptığımız büyük yatırımlara, icraatlere rağmen geliyorlar, şov yapıyorlar. Mangalda kü bırakmıyorlar. İstanbul seçiminde olduğu gibi. Bunları göreceğiz biz” ifadelerini kullandı.

MADEN İLÇESİ BAYRAMLAŞMA ZİYARETİ

İlçe ziyaretlerini Maden ile sürdüren Zülfü Demirbağ ve Ramazan Gürgöze, İlçe başkanı Mahmut Demir tarafından karşılandı.

DEMİR: SEVGİLER SAYGILAR SUNUYORUM

İlçe Başkanı Demir, “Bayramı birliktelik, kardeşlik, beraberlik, huzur ve mutluluk getirmesini tüm ilçeme ve Elazığ’a diliyorum. Sevgiler saygılar sunuyorum” diye ifade etti.

GÜRGÖZE: BAYRAMINIZI TEBRİK EDİYORUM

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “AK Parti’mize şimdiye kadar vermiş olduğunuz destekten, bu 31 Mart seçimlerinde biraz az destek aldık Maden’imizden. Bundan sonraki süreçte inşallah sizlere daha çok hizmet ederek sizlerin de daha güçlü desteğine talipli olduğumuzu da ifade ederek tekrar bayramınızı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

DEMİRBAĞ: ALLAH KORUSUN ONU SAF DIŞI BIRAKIRLARSA TÜRKİYE’Yİ YİNE ESKİ HALİNE GETİRECEKLER

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, “Bugünde Kaz Dağları’nda yine Alman basını orada. ‘arkadaş senin işin gücün yok mu. Git Almanya’da ne halt ediyorsan et.! Ne işin var orada? Niye Türkiye’nin kalkınmasını, bir adım ileri gitmesini istemiyorlar. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a düşmanlıklar var. Ama Kaz Dağı ama horoz dağı ama Maden bir şeyleri bahane etmek suretiyle yıpratmaya çalışıyor. Mesele bu. Siz bunun farkındasınız. İnsanımıza da bunu anlatmak lazım. Bu kadar hizmete rağmen. En ufak bir şeyi bahane etmek suretiyle liderimize saldırıyorlar. Niye? Dünya mazlum insanların ve Müslümanların umut bağladığı bir insan. Eğer onu köreltirlerse Allah korusun onu saf dışı bırakırlarsa Türkiye’yi yine eski haline getirecekler” dedi.

SİVRİCE İLÇESİ BAYRAMLAŞMA ZİYARETİ

Kurban bayramı ziyaretlerini ilçelerle sürdüren Ak parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ve AK parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze’nin son durağı Sivrice ilçesi oldu.

BABÜR: HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

AK Parti Sivrice İlçe Başkanı Cemal Babür, “Bayramınız kutlu olsun. Geldğimiz için sayın vekilim, sayın vekilim hepinize teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun” diye ifade etti.

GÜRGÖZE: SİVRİCE’YE ÇOK ÖNEMLİ HİZMETLERDE BULUNDUK

AK parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Çok önemli hizmetler yapıldı. Gelirken Sivrice’ye Sivrice’nin girişindeki yol bire sahil kasabasında, çk güzel bir şehre girebilecek, güzel bir girişle hükümetimiz döneminde, hükümetlerimiz döneminde yapılan çok büyük hizmetlerden sadece bir tanesi. Sıcak karışım asfaltıyla, bisiklet yoluyla, yürüyüş yoluyla hakikatten son derece güzel girişi olan, hemen Sivrice’nin girişinde sağ tarafta kadın açık ceza evi ve çok sayıda lojmanla birlikte Hazarbaba Kayak Merkezi’nden tutun daha ifade etmek istediğim Sivrice’ye çok önemli hizmetlerde bulunmuş bir partinin mensubu olmaktan büyük bir memnuniyet ve gurur duyuyoruz. ilçe başkanımız bahsetti; 31 Mart seçimlerinde AK Partimiz burada çok az bir farkla seçmi kaybetti. Bizim ona yönelik geriye dönük olarak ifade edeceğimiz herhangi bir husus yok. Sivrice halkının iradesi sonuç olarak bu yönde tecelli etmiştir” ifadelerine yer verdi.

DEMİRBAĞ: ALMANYA İŞİNİ GÜCÜNÜ BIRAKMIŞ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’LA UĞRAŞIYOR

AK Parti Milletvekili Zülfü Demirbağ, “Ülke genelinde , Elazığ’da şehir hastanesi bunlardan bir örnek. Yeni yapılan 1 milyon yolcu kapasiteli havaalanı. İkinci pistini de yapıyoruz inşallah. Sivrice’de yapılan bu hizmetler. Gerçekten güzel hizmetlere imza atıldı. Şimdi biraz ekonomik sıkıntı var. İnşallah bunu da faizlerin, dövizlerin düşmesiyle birlikte yavaş yavaş aşacağız. İnşallah yine ülkemiz eski günlerine dönecek. Elbette dışarısı da boş durmuyor. Osmanlı son yadigarı, mirası olan Türkiye Cumhuriyeti’ne ve onun liderine, mazlum insanların, Müslümanların umut bağladığı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı harp ediyorlar. Kaz Dağlar’ında bütün Alman basını orada. İşte tüm Almanya işini gücünü bırakmış, onunla uğraşıyor” diye ifade etti.

HABER: SITKI TAŞEL

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2019, 21:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Emre
Emre - 5 yıl Önce

Kaz Dağları'nda 200 bine yakın ağaç kesilmiş, bu konuyla ilgili bir şey demiyorsunuz, kalkmışsınız "Alman basını niye gelmiş oraya?" diyorsunuz. Onlarca ağacı keserek mi yatırım yapacaksınız? Ağaçların kesilmesi doğru mu yani? Ağaç kesilmiş ağaç! Yaptığınız her açıklama beyin yakan cinsten, pes doğrusu.

Gökhan
Gökhan - 5 yıl Önce

Birisi sayın demirbağa yıllardır memleketi sağ partilerin yönettiğini,70li yıllarda koalisyon hükümetlerinin olduğunu,70li yıllarda ülkemize ambargo uygulandığını,70li yıllarda dünyada arap-israil savaşı olduğunu,petrol savaşları olduğunu,Amerika dahil birçok ülkede kriz olduğunu,80li yıllarda kenan evren ve turgut özal hükümetlerinin olduğunu,bu ülkede yıllardır havalimanlarının olduğunu,yıllardır insanların uçağa bindiğini hatırlatsın.kaz dağlarında ağaçlar kesilmiş sesiniz çıkmıyor.Allah doğruya yanlış,yanlışa doğru dedirtecek hale getirmesin..söyleyecek çok söz var ama lüzum yok.

SIRADAKİ HABER

banner137