AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Başkan Şerifoğulları’na yeni görevinde başarılar diledi.

DEMİRDAĞ: RABBİM MAHCUP ETMESİN

Seçimlerin akabinde 1-2 günlüğüne de olsa Ankara’ya evimize döndük. 2-3 aylık aradan sonra. Oradan hemen sonra İstanbul’da seçim rezaletini yakından takip etmek üzere bütün milletvekili arkadaşlarımız göreve çağrıldı. 8-10 gün İstanbul’da ilçelerde sandık başında görev ifa ettik. Arkasından tekrar 1-2 günlük Ankara durağından sonra eski Elazığspor başkanımız, iş adamı saygıdeğer Baki Aydın ağabeyimizi kaybettik. Hem cenazesinde bulunmak üzere hem de Şahin Şerifoğulları kardeşimizi Belediye Başkanı olarak makamında ziyaret edelim bir hayırlı olsun diyelim dedik. Rabbim mahcup etmesin” dedi.

ŞERİFOĞULLARI: SEÇİM ÇALIŞMA SÜRECİNDE BİZLERE ÇOK CİDDİ KATKILAR SAĞLADI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında saygıdeğer Milletvekilimiz Zülfü Demirbağ bizleri ziyaret etti. Hayırlı olsun temennilerinde bulundu. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Seçim çalışma sürecinde bizlere çok ciddi katkılar sağladı. Güzel yoğun bir çalışma süreci geçirdik. Akabinde 31 Mart Yerel Seçimleri akşamında da halkımızın teveccühü sonucunda belediye başkanı olarak bugün hizmetlerimize devam etmeye çalışıyoruz. Bizler teşkilatlarımızla, milletvekillerimizle birlikte ilimize en güzel hizmeti yapabilme adına gayretli bir şekilde çalışacağız. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte de birlikte hareket edeceğiz”diye kaydetti.