AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ’ın durağı memleketi Palu’ydu.

Milletvekili Demirbağ, İlçe halkı ve partilileri ile bir araya geldi, tek tek tokalaştı, hal hatır sordu.

Milletvekili Demirbağ, 31 Mart Yerel Seçimlerinde yüzde 49.95’lik bir oy alarak Palu Belediye Başkanlığı görevine getirilen Efrayim Ünalan’ı makamında ziyaret ederek görevini başarılar diledi.

ÜNALAN: PALU HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Palu Belediye Başkanı Efrayim Ünalan,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Zülfü beye, hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum. Palu halkı bizim yanımızda bambaşkadır. Bizim gönlümüzdedir. Benim gözümde Palu halkı Türkiye’de bir tanedir. Çünkü yukarıda Allah, aşağıda Palu halkının duası bizimle beraberdi. Biz onlara bu seçimi kazandık. Allah hepsinden razı olsun. Palu halkına teşekkür ediyorum” dedi.

 DEMİRBAĞ: BİZLERİ YALNIZ BIRAKMADILAR

Sözlerine Palulu hemşehrilerine teşekkür ederek başlayan AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ise, “Belediye başkanımız Efraim Bey yerine oturduktan sonra bir hayırlı olsun demek için geldik. Bende asil Palulu hemşehrilerimize canı yürekten teşekkür ediyorum. Palu seçimi farklı bir seçimdi. Ben Ankara’ya döndükten sonra, özellikle İstanbul’a döndükten sonra oradaki iş adamlarından gerek İstanbul’da, Ankara’da ki iş adamlarımız gerekse yurt dışındaki hemşehrilerimizden çok tebrik telefonu aldık. Gerçekten beklemiyorduk. Zoru başardınız dediler. Aslında zoru başarmak değildi mesele. Çok kolaydı ama farklı yolara başvuruldu, dedikodular üretildi, son gece operasyonlar oldu. Tüm bunlar çerçevesinde 123 farkla seçim alındı. Yoksa ben inanıyordum bine yakın da fark atılabilirdi. Hemşehrilerimiz çok fazla büyüttü ama en az Elazığ seçimi kadar Palu seçimi de gündemde oldu. Bunun içinde Palulu hemşehrilerimiz gerek bizim milletvekili seçimimizde ki Palu’da %50’yi bulamaz alacağınız oy denilirken dost ahbap, %70 oy aldık o sıkıntılı zamanda. Bizleri yalnız bırakmadılar. 1400 oy ile milletvekili olduk. Arkasından da Palu Belediye seçimleri aynı şekilde. Hemşehrilerimiz yine üzerine düşeni yaptılar. İnşallah bundan sonra bizler milletvekili olarak Efraim Bey kardeşimizle, diğer milletvekili arkadaşlarımız, il başkanımız, bürokrasimizle hep beraber Palu’muzun hizmetinde olacağız inşallah. Ağa torunuyum ben ama bu güne kadar siyaset hayatımızda hep hizmetkarlık yaptık. Ama hizmetkarlık yapanlar ağa geçindi maalesef. Ama biz İslami terbiye aldığımız için inancımızın gereğini yaptık. Buna alıştığımız için Palu halkının hizmetkarı olacağız” ifadelerini kullandı.