Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Mollakendi Belediyesi’ni ziyaret etti.

DOĞAN: NE KADAR SİYASİ OLARAK FARKLI YERLERDE OLSAK TA

Milletvekili Gürsel Erol’u ağırlayan Mollakendi Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan, “Ben göstermiş oldukları nezaketten dolayı, göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum beldem adına. Kendileri bugün buraya gerek bizleri çok onurlandırdılar. Ben kendilerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Sayın vekilimi de kalben sevdiğimi ifade etmek istiyorum. Buraya geldikleri için tekrar kendisine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Allah kendisinden binlerce kere razı olsun. Beldem adına kendilerine teşekkürlerimi ifade ediyorum. Bugün sayın vekilimin buraya gelmesi, bizlerle belde haklı ile burada olması ne kadar siyasi olarak farklı yerlerde olsak ta ben gerçekten bugün kendisine teşekkürlerimi, şükranlarımı sunuyorum. Bizi çok onure ettiler” dedi.

EROL: O SAMİMİYETİ GÖZLERİNDE HİSSEDİYORUM

Geç kalınmış bir ziyareti bugün gerçekleştirdiklerini ifade eden CHP Milletvekili Gürsel Erol ise, “Bugün Mollakendi Belediye başkanımıza hayırlı olsun ziyaretine geldik. Bu aslında gecikmiş bir ziyaretti. Ondan dolayı kendisinden de özür dileriz. Hem bürokratları, hem personelleri hem de belde halkı ile bizi karşıladığından dolayı yakın gösterdiği ilgiden dolayı ben burada olan dostlarımıza, belediyemizin personeline ve beldemizin sakinlerine teşekkür ederim. Tabi ki siyaset kutuplaşmanın, çatışmanın yeri değil. Siyaset hoşgörünün, birlikte hareket edebilmenin, hizmette rekabetin yeri olabilmelidir. Ben Elazığ’a geldiğim günden beri bu çizgide siyaset yaparak bu anlayışı yerleştirmeye alışıyorum. Hepimizin siyaseten farklı düşünmesi gayet doğaldır. Siyasi tercihlerimizin ayrı olması da gayet doğaldır ama bizim farklılıklarımız ayrıştırmayı beraberinde getirmemeli. Bizim farklılıklarımız bir konunun, bir sorunun, bir beklentinin çözümünde ortak değerler üzerinde en doğru kararı nasıl verebiliriz, birlikte nasıl hareket edebiliriz doğrultusunda olabilmelidir. Belediye başkanımızın Elâzığ protokolünde, Elazığ’da ki etkinliklerde, Elazığspor’un maçlarında karşılaştığımız zaman bize karşı gösterdiği iyi niyet ve özel ilgiden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. O samimiyeti gözlerinde hissediyorum. Ben sonuçta ilin milletvekiliyim. Seçim bittikten sonra bu ilde yaşayan herkesin milletvekilliğini yapmak herkesin sorunları ile ilgilenmek gibi sorumluluğum var. Ayrıca belediye başkanlarının görevi de öyle. Tabi ki seçim döneminde herkes kendi kampanyasını, söylemi üzerinde bir şeyler geliştirebilir. Seçim bittikten sonra artık o ilçenin, o beldenin, o ilin belediye başkanıdır. Herkese eşit davranmak zorunda” ifadelerine yer verdi.

EROL: ELAZIĞ’IN BÖYLE ÇALIŞKAN BAŞKANLARA İHTİYACI VAR

Başkan Doğan daha sonra Milletvekili Erol’a hayata geçirdiği projeleri gezdirirken Milletvekili Erol, “Otobüsünüzü çok beğendim. Pırıl pırıl tertemiz. Koltuğu çok güzel. Seni kutluyorum başkanım. Elazığ’ın böyle çalışkan başkanlara ihtiyacı var” diye kaydetti.

EROL: ÖRNEK GÖSTERİLMESİ GEREKEN ÇALIŞMALAR

Çalışmaları yerinde gezen Milletvekili Gürsel Erol, Mollakendi Belediye Başkanı Doğan’ı yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik ederek, “İnanılmaz güzel bir yer olmuş. Hem görüntü olarak müthiş bir görüntü ve ambiyansa sahip hem de çocuklar için çok güzel. Bu yaştaki gençler için hayatlarında böyle büyüdüğü çağlarda anı olarak yaşayacakları en güzel şey böyle doğal ortamda suya girebilmek ve bu aynı zamanda bir süs havuzu değil aynı zamanda çocukların yaz mevsiminde kullandıkları, yüzdükleri bir havuz. Burası çok fonksiyonlu bir alan. Gündüzleri havuz olarak, akşamları kafeterya ve aynı zamanda restoranda da çevrilecek kısmen. Değişik amaçlara hitap edecek, kına gecelerinin olacağı bir alan olacak. Kısıtlı imkanlarla gerçekten bu kadar kısa sürede bu kadar hizmeti yapmasından dolayı başkanımızı kutluyorum. Sayın başkanım bu hizmetleri gerçekten Elazığ’da örnek alınması gereken, kısa sürede örnek gösterilmesi gereken çalışmalar. Gelirken yolda otobüsü de gördük. Otobüsün içinden, tasarımından, rengine kadar her şeyi özel planlanmış. Mollakendi yükselişte öyle anlaşılıyor. İnşallah Elâzığ’da örnek bir belde, örnek bir belediyeciliği Mollakendi de yaşayarak bütün hemşehrilerimize göstereceğiz. Ben sayın başkanıma çalışmalarından ve bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum ve kutluyorum kendisini” açıklamalarında bulundu.