Milletvekili Erol: Derhal Soruşturma Başlatılmalıdır

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Erol: Derhal Soruşturma Başlatılmalıdır

Malatya Yeşilyurt Belediyesi'nin “Çevre Eğitim İçin” geçen yıl Almanya'ya gönderdiği 45 kişiden 43'ünün geri dönmediği ortaya çıkmıştı.

Bunun üzerine CHP Milletvekili Erol, Elazığ’dan da  Almanya’ya eğitim gerekçesiyle gönderilen ve haber alınamayan  kişiler hakkında açıklamalarda bulundu.

EROL: FETÖ GİBİ TERÖR ÖRGÜTLERİYLE BAĞLANTISI OLUP OLMADIĞI ARAŞTIRILMALIDIR

Milletvekili Erol, “Son bir kaç gündür ulusal medyada gündeme gelen, belediyeler aracılığıyla yurtdışına gönderilen ve geri dönmeyen kişilerle ilgili sorgulanması gereken bir kaç yönü var.  Bir anlamda “insan kaçakçılığı” olan bu iş için çevre konusunda Almanya’da eğitim alma kılıfı uydurularak kamu kurumu olan belediyeler aracı yapılmış, bu kişilere belediyeler üzerinden “Gri/Hizmet Pasaportu” alınması sağlanmıştır. İddialarla ilgili İçişleri Bakanlığı ilgili belediyelere derhal soruşturma ve inceleme başlatmalı, aynı zamanda bu konuya muhatap belediye başkanları görevden alınarak haklarında adli işlemlere başlanmalıdır. Aylardır gizlenen bu olaya dair sorulması gereken asıl soru,  kamu kurumu olan belediyelerin  bu kadar basit ve sıradan gerekçelerle belediye personeli bile olmayan bu sayıda insanı Türkiye Cumhuriyeti’nin Hizmet Pasaportu ile yurt dışına nasıl gönderebildiği, ilk Malatya Yeşilyurt Belediyesi’nde ortaya çıkan ve başka belediyelerde de görülen bu olaya dahil kişilerin FETÖ gibi terör örgütleriyle bağlantısı olup olmadığı araştırılmalıdır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2021, 15:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Elazığ lı
Elazığ lı - 3 yıl Önce

Gönderen belediye başkanı Akp li olduğu için iktidar milletvekilleri yine sus pus olmuşlar 3 maymun gibi ne görüyor, ne duyuyor ne de işittiler bu olayda yine Elazığ lıların hakkını savunan tek kişi kalıyor haksızlıkla mücadelesi için konuşunca nedense bazılarının zoruna gidiyor bu olayın niçin böyle olduğunu sorgulamayı bırakıp niye böyle birşey varmı diye soruşturma açılsın diyen kişiyi daha çok kafaya takıyorlar olayın merkezinde olan kişiler umurunda değil bu tür adamların hesap soran kişi bunları ilgilendiriyor. Nerdese diyecekler göndermişse bir bildiği vardır hesap kimse sormasın üstünü kapatalım.

Hakan
Hakan @Elazığ lı - 3 yıl Önce

Beyefendi bu kişiler aklını kiraya vermiş,doğruya yanlış yanlışa doğru diyecek kadar gözü dönmüş kişilerdir.tek yaptıkları tuttukları takımın yanlışlarını doğrulamak,kendilerinden olmayanları suçlamak.sorgulamak,eleştirmek,doğrunun yanında olmak,adaleti savunmak bunlara çok ters şeyler.bunların bilgileri yok fikirleri var.o fikirlerde kendilerine ait değil.acayip bir zihniyet işte.

Elazığ lı
Elazığ lı - 3 yıl Önce

Bu olay sonunda çıkacak karar da bellidir zaten minareyi çalan kılıfına uydurur gönderen belediye Akp belediyesi soruşturması da ona göre yapılır.

Elazığ
Elazığ - 3 yıl Önce

Her işte bir tane doğru vardır hem dünya işlerinde hem ahiret işlerinde iki doğru olmaz yurt dışına usulsüz insan çıkarmak yanlış bir işlem ve soruşturma açılsın demek doğru olan ve doğru olanın arkasından gitmek gerekir bu yapılanların yanlış olduğunu söylemek ve olanlarla aynı düşünmek niçin kemik yalayıcılığı oluyor asıl kemik yalayıcısı olmak için bu olaydaki yanlışı gördüğü halde yanışı kabul etmeyip bunu doğru kabul etmek bu yapılan yanlış işlemi kendi çıkarlarına ters düşmesin diye doğru bir işlem görmektir.Bu işi yapanlar muhalefet partisi olsaydı ve bu yapılanların doğru olduğunu ve arkasında dursaydık kemik yalayıcısı olurduk ama şimdi bu yapılan işlemi doğru görenler o zaman muhalefet partisi belediyesini topa tutarlardı demek ki bunların kıblesi ve vicdanı cüzdanlarına sıkışmış gözlerine perde inmiş iki kuruş dünyalık için ahiretlerini bile satar hale gelmiş insanlar var.Allah islah etsin.

----
---- @Elazığ - 3 yıl Önce

Dostum bunlar düşünme yetisini kaybetmiş kişiler.onur,karakter,kişilik,adalet bunlara ters.iki yüzlü olmaları da cabası.Bu kişilerle muhattap olmamak en iyisi..

Ş.D.K.
Ş.D.K. - 3 yıl Önce

Lafa olsunda ben söyleyeyim.Adam cahil olduğu için,sazan gibi atladı.Zaten bu konu bırakın içişlerini, dışişleri ve hatta milli güvenliği ilgilendiren bir konu,C.Savcilari zaten el koymuştur.Şov yine tutmadı.

Scarface
Scarface @Ş.D.K. - 3 yıl Önce

Gakko nick li arkadaş işte biz koyun olmadığımız için eleştiriyoruz , haklıya haklı haksıza haksız diyoruz ama sen ve senin gibiler adamlar ne derse o , zülfü hain dediğinde bu adama sesiniz çıktığı kadar ama herkes hakkettiği şekilde yönetilir

Zaza
Zaza @Ş.D.K. - 3 yıl Önce

Ne sovu gardaş gerçekler bunlar bu gidenler tespit edilip geri getirilecek yok öyle bedava bisey

Eren23
Eren23 @Ş.D.K. - 3 yıl Önce

Ş.D.K sen tam bir partizansın..Gürsel Erol Allah birdir dese sen yine böyle saçmalayacaksın.kendinden olmayana düşman olmak böyle birşey.

Öööööööööö
Öööööööööö @Ş.D.K. - 3 yıl Önce

Bütün gün sadece A Haber izleyen troll gelmiş yine bir Gürsel Erol haberinde yorum yapıyor. Nasıl delirtmişse artık Gürsel Erol kendisini. Bir şey tutturmuş, sürekli onu tekrarlayıp duruyor. Şimdi de onu rumuzuna kısaltarak yazmış. "Şap dodağ karadana" mıydı neydi, her Gürsel Erol haberine bunu yazıyor. Bu hareketler normal değil. Bu kesin ya "Huzeyfe" ya da "Ali Haydar" rumuzuyla yorum yapan kişi. Geçen günlerde gelip TOKİ evlerinden şikayet ediyorlardı. Bodrum kat çıkmış, veryansın ediyorlardı. Devam edin. Hak ettiğiniz şekilde yönetiliyorsunuz.

Ferroli 23
Ferroli 23 @Ş.D.K. - 3 yıl Önce

Gürsel Erola selamlar. Adamın hası GÜRSEL EROLDUR o GADAAAR.!!!

Selam
Selam @Ş.D.K. - 3 yıl Önce

Gürsel Erol kadar başına taş düşsün. Ne şovu arkadaş haberi iyi oku tilki beyni var sende galiba. Çamışşş. Seviyoruz seni Gürsel Başkanımmmmmm

Karşıyakalı
Karşıyakalı @Ş.D.K. - 3 yıl Önce

Senin o dört tane maraba milletvekilin bir tane Gürsel Erol etmez Cimşit. TBMM de konuşsun sen ve diğer milletvekili koyun gibi dinlesin. Elazığda Bi adam vardır oda Gürsel EROLDUR. Sende kardeş hiçbirşeyi sorgulama tamam ot gelirsin palağ gidersin...

Gakko
Gakko @Ş.D.K. - 3 yıl Önce

Scarface nikli arkadaş sende burda Gürselin koyunu oluyorsun o zaman.

Scarface
Scarface @Ş.D.K. - 3 yıl Önce

Adam en azından konusuyor diğerleri ne yapıyor , suan cukkalarını daha da doldurmaya çalışıyor değil mi sende ancak diğer 4 taneye çanak turarsın koyuncuk kardeş

Kaşgarlı
Kaşgarlı - 3 yıl Önce

Kurnazlığı bak,feto gibi örgütlerle ilişkisi arastirmaliymis,peki pkk,pyd,dhkp,tikko,deas la ilgili olamazlar demeye getiriyor, hasba..Kemik yalayicilari da aslansin,kaplansin guzellemeleri yapıyor.Tam ibretlik,sosyopat tipler.

xyz23_erdem
xyz23_erdem @Kaşgarlı - 3 yıl Önce

Burada bi ibretlik vaka var o da sensin huzeyfe

Hahahaha
Hahahaha @Kaşgarlı - 3 yıl Önce

Hayır hayır. PTT. CİP, İNTEL, KPSS, LA, YKS de var. "Haspam" bunları da söylememiş. Yoksa bu örgütlerle iş birliği mi yapıyor? :)))))))))))) Siz trollerin ezberlediği birkaç kelime ile bizleri eğlendirmesi çok güzel bir şey. Devam edin, ramazanımızı şenlendirin. :)


SIRADAKİ HABER

banner137