Milletvekili Erol, Elazığlılara Seslendi

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığlıların ikinci kez bir travma yaşadığını belirterek, şehrin sıkıntılarının çözümü için il yöneticileriyle sürekli istişare halinde olduklarını söyledi.

Milletvekili Erol, Elazığlılara Seslendi

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığlılara seslendi.

EROL: ÇAĞRILARA UYARAK EVİNİZDE KALDIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

Milletvekili Erol, “ Koronavirüs Elazığ’ı iki defa etkiledi. Çünkü 24 Ocak’ta yaşadığımız deprem sonrası yaralar sarılmamışken, İnsanlar depremiin travmasını atmamışken, koronavirüsün yarattığı travma ile yeni bir süreç başladı. Yani olumsuzluğu iki defa yaşayan bir kent haline geldi. Ama vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Gerek Valiliğin gerekse Sağlık bakanlığının çağrılarına uyarak evinizde kalarak toplum sağlığına vermiş olduğunuz katkıdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

EROL: DEVLETİN VARLIĞINI ELAZIĞ’DA HİSSETİREBİLMEK İÇİN  ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

Erol, “Sevgili hemşehrilerim gerçekten Koronavirüs süreci içerisinde ve deprem sonrası süreçte ekonomik kayıpların neler olduğunu çok iyi biliyorum. Esnaflarımızın, hizmet sektöründe çalışan işverenlerin, işçilerin ve aklınıza gelebilecek tüm meslek gruplarının ekonomik sıkıntılarını biliyorum. İnsanların işten çıkarıldığı için evlerine ekmek götürememe sıkıntısı olduğunu biliyoruz. Bunları sürekli ilimizin Valisiyle de görüşerek, Elazığ’ın sorunlarının çözümüyle ilgili, vatandaşın mağduriyetinin giderilmesiyle ilgili, neler yapabiliriz konusunda, Devletin varlığını Elazığ’da hissetirebilmek için  sürekli elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” diye kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2020, 18:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Elazığlı23
Elazığlı23 - 4 yıl Önce

Helal olsun gürsel başkana iyiki varsın sayın vekilim sevgiler saygılar...

Hami
Hami - 4 yıl Önce

Elazığın gururu gürsel eroldur başarılar sayın vekilim...

SIRADAKİ HABER

banner137