Milletvekili Erol, “Gaffar Okkan Gibi Yürekli İnsanlar Olduğu Sürece Amaçlarına Ulaşamayacaklar”

Şehit  Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın şehit düştüğü yerdeki anıtı ziyaret eden CHP Milletvekili Gürsel Erol,  “Hain terör örgütleri Gaffar Okkan gibi yiğit yürekli ve cesur insanlar olduğu sürece asla ve asla amaçlarına ulaşamayacaklar” dedi.

Milletvekili Erol, “Gaffar Okkan Gibi Yürekli İnsanlar Olduğu Sürece Amaçlarına Ulaşamayacaklar”

CHP Milletvekili Gürsel Erol, Diyarbakır’da Şehit  Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın şehit düştüğü yerdeki anıtı ziyaret ederek karanfil bıraktı.

EROL: MESLEKTAŞLARININ HER ALANDA ÖRNEK ALMASI GEREKEN BİRİDİR

Açıklamalarda bulunan Milletvekili Gürsel Erol, “2001 yılında Hain terör örgütünün saldırısı sonucu şehit olan Gaffar Okkan  müdürümün şehit düştüğü yerdeki anıtının başındayız. Gaffar Okkan ile yakınlığım ve dostluğum da vardı. Türkiye’nin, devletimizin ve vatanımızın böyle yiğit evlatları olduğu sürece üniter devlet yapımızla,  cumhuriyetimiz, değerlerimiz devlet gelenekleriyle ilgili hiçkimsenin kaygısı ve endişesi olmasın. Bu ülkedeki hain terör örgütleri Gaffar Okkan gibi yiğit yürekli, cesur insanlar olduğu sürece asla ve asla amaçlarına ulaşamayacaklar. Ben Gaffar Okkan’ı şahsımda Türkiye’nin  üniter devlet yapısının korunmasıyla ilgili devletimizin varlığı ve birliğiyle ilgili bugüne kadar şehit olan tüm şehitlerimizi saygı ve şükranla anıyorum. Bu bayram günü burada bulunmayı çok anlamlı buluyorum. Okkan Türkiye örnek alınması gereken özellikle meslektaşlarının her alanda örnek alması gereken biridir. Bu görev anlayışıyla Diyarbakır’da gerçekten yeni bir dönemi başlattı. Teröre katlı meydan okuyarak vatandaşın sevgisini ve güveni kazanarak devlet ile vatandaş arasındaki güveni tesis etmiştir. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Babacan.
Babacan. - 3 yıl Önce

Bu ülkede hasarsız ekonomiyi toparlayacak adam ali babacandır. Ancak okumuş eğitimli siyaseti bilen insanlar da bunu çok iyi biliyor ancak teşkilatı çalışmıyor. Demokrasilerde seçim kazanmak istiyorsan sahada gidip konuşup ikna etmen lazım. Sosyal medya vb şeylerler bu işler olmaz herkesin eş dost akraba ahpap arkadaşlarından 3-5 kişi ikna etmesi lazım. Memleket 5 yıl daha bu akp-mhp nin elinde kalsa memleket yaşanmaz hale gelir daha hiç kimse seçimle de onları koltuklarından indiremez. Memlwketini seven , çocuklarını seven herkesin bu bilinçte sorumluluklarını bilerek çevresini ikna etmesi lazım.

Zlf
Zlf - 3 yıl Önce

Sayın vekilimizin 7 den 70 şehidimizden gazimize garibanından stk ya esnafına kadar her gelişinde böyle bir program yoğunluğunu görüyoruz işte vekillik halk içinde olmak bu demek seçim zamanı ziyaret etmekle bu işler yürümez ALLAH nasip eder ise şayet gürsel bey gibi yanına bir veya bir kaç elazığ milletinvekilini. Göndereceğiz. Akp milletvekillerinin. Durmak yok köy olmaya devam hiç bir faaliyet göstermeyip sadece vekiliz diye elazığ da gezmlerine çantada keklik görmelerine artık müsade etmeyeceğiz

Günyüzü
Günyüzü - 3 yıl Önce

Boş geziyor niye terör örgütü yaptı demiyor çadırda konuşulanları niye söylemiyor ağzımı kırılır dese PKK diyemez tabi sahibinden izin yok

elazığlı
elazığlı @Günyüzü - 3 yıl Önce

Helal olsun yorumuna. Doğruyu söyleyince erol'un sempatizanların zoruna gidiyor. Onlara doğruyu söylemek zor geliyor.

SIRADAKİ HABER

banner137