Milletvekili Erol Hastaneyi Ziyaret Etti

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Elazığ’da hizmet veren Mediline Hastanesi'ni ziyaret etti. Milletvekili Erol, özel hastanelerin pandemi döneminde önem taşıdığını söyledi.

Milletvekili Erol Hastaneyi Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Mediline Hastanesini ziyaret etti.

Milletvekili Erol, hastane yönetimi ve personeli tarafından karşılandı.

Milletvekili Erol, hastanenin personel kadrosu ile oturduğunu belirterek pandemi döneminde Elazığ’daki özel hastanelerin önem taşıdığını ifade etti.

EROL: BİREYSEL SAĞLIKLA İLGİLİ SORUMLULUKLARI VAR

Milletvekili Erol, “Bu yatırımlar yalnızca ticari yatırımlar değil. Bunlar aynı zamanda toplumsal bir sosyal proje. Hastane projeleri. Her ne kadar her ticari işletme kar amaçlıysa bu tür hastanelerin toplum sağlığıyla ilgili, bireysel sağlıkla ilgili sorumlulukları var. Bende ilk pozitif teşhisi konulduğu zaman buraya gelmiştim. İlk muayenem burada olmuştu. Bu anlamda bu ziyaret hem bir teşekkür etme ziyareti olsun sizi kutluyorum. Başarılar dilerim. Burada çalışan dostlarımız da var. Onları da burada görmekten son derece memnun olduk. Elazığ için, ülkemiz için sağlık politikasının gelişmesi için burada yaratılacak bir farkın örnek model olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

SİĞERGÖK: MOTİVASYONUMUZ NOKTASINDA CİDDİ MANADA BİR KAKTI SUNUYOR

Mediline Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Siğergök, “Bu süeçte kendileri de bizi yalnız bırakmadılar. Dönem dönem bizleri ziyaret ederek tavsiyelerde bulundular. Şu an için de yine aynı şekilde bizim yanımızda olduklarını belirttiler. Bizde çok memnun olduk. Bu bir sosyal proje sayın vekilin dediği gibi. Bu süreçte bütün hastaneler; özel, kamu çok ciddi manada bir yük taşıyorlar. Tabi bu süreçte böyle sayın vekilim gibi mülki amirlerimiz olsun, siyasi kimlikler olsun yanımızda olmaları, arkamızda olmaları bizi çok onure ediyor ve motivasyonumuz noktasında ciddi manada bir kaktı sunuyor” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Ömer gül
Ömer gül - 3 yıl Önce

Rabbim yar ve yardımcın olsun. Elazığ seninle gurur duyuyor.

elaziz
elaziz @Ömer gül - 3 yıl Önce

Bir günde dersiniz gürsel 'sokakta şöyleyürüdü, Rabbim yar ve yadımcın olsun, one yürüyüştü' diyeceksin.

Halit
Halit - 3 yıl Önce

Her ay maaşını Elazığspora bağışladı ama ne yazıkki Elazığspor düştü. Sen Sağolasın vekilim.

harput
harput @Halit - 3 yıl Önce

Bu adam maaş almıyorsa ne yapıyor? Bitcoinle mi geçiniyor? bu kadar parayı nerede buluyor, bir otobüs koymuş altına şehri turluyor, bayram kutluyor, ha, ha, ha,....

Ganyan bayi
Ganyan bayi @Halit - 3 yıl Önce

Gerçekten mi yav gözümden düştü mayışı gidip topa topçuya yatıracağına iddaa oynayaydı

Zlf
Zlf - 3 yıl Önce

Memleketin esnafını gencini yaşlısını sadece oy istemeye değil hal hatır sormaya nasılsın demeye bir ihtiyacınız varmı diye sormaya gittiğin için değerli elazığ milletin vekiline gürsel erola teşekkür ederim

Akp
Akp - 3 yıl Önce

Hayırdır erol özel hastane felan ?

SIRADAKİ HABER

banner137