Milletvekili Erol: Herkesi Aşı Olmaya Davet Ediyorum

Milletvekili Erol 4. doz aşısını oldu. Elazığ Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Gürsel Erol, 4. doz Biontech aşısını oldu.

Milletvekili Erol: Herkesi Aşı Olmaya Davet Ediyorum

Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde aşısını yaptıran Erol, Elazığlı vatandaşları aşı olmaya davet etti.

EROL: HERKESİ AŞI OLMAYA DAVET EDİYORUM

Milletvekili Gürsel Erol, yaptığı açıklamada 4. Doz aşısını Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde yaptırdığını belirterek şunları söyledi, “Aşı vurdurmamak bireysel özgürlük değil, tam tersine toplum sağlığını riske etmek, önemsememek. Eğer bir toplumda yaşıyorsanız ve toplumu tehdit eden bir hastalık varsa bu hastalık ile ilgili çözüm ve toplumun sağlığını korumak, toplum bilincini yaygınlaştırmak adına hepimizin aşı olması lazım. Ne yazık ki televizyonları açıp haberleri seyrettiğimiz zaman sağlık bakanımızın, hocalarımızın açıklamalarında yoğun bakımda yatan hastaların yüzde 90 gibi bir oranının aşı olmayanlarla ilgili risklerin daha büyük olduğunu, yoğun bakımda yatanların ve ölümcül sonuçların aşı olmayanlarla ilgili yapılan değerlendirmeler var. Aşı olanlar hastalansa bile hastalığı fark etmeden, yoğun bakıma düşmeden atlatıyor. Aşı ile ilgili yapılan olumsuz yorumlara inanmayın, olumlu yorumlara inanın. Her şeyden önce aşıyı Türkiye ve Dünyada ilk olan sağlık personeli, doktorlar ve bilim adamları. Aşıyla ilgili bir kaygı olsa ilk başta onlar olmazlar. Kendi sağlığını korumak için onlar bu riski alıyorsa bizim gözümüzü kırpmadan olmamız lazım ki ülkemizde başta Sayın Cumhurbaşkanından, siyasi parti genel başkanlarına, bakanlara, milletvekillerine, valilere kadar bütün bürokrasi aşılarını oluyorsa bütün vatandaşlarımızın da devleti yönetenlere karşı, sağlık personelimize karşı bir güven duyarak aşılarını olmaları gerekir. Bu, pandemi sürecini atlatmanın en önemli şartlarından birisi, yüksek oranda toplumun aşılanması ve pandemiye karşı bağışıklık sisteminin toplumsal olarak gelişmesi. Benim de bugün özellikle Elazığ'da aşı olmamdaki amaç Elazığ'daki aşı olmayan vatandaşlarımızı aşı olmaya yönlendirmek, onlara cesaret vermek. Aşının toplum sağlığı ve bireysel sağlığımız için ne kadar önemli olduğunu anlatmak, hissettirmek adına şehir hastanesinde aşımızı olmaya geldik. Herkesi aşı olmaya davet ediyorum” sesi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Kazım
Kazım - 3 yıl Önce

Elazığ sorunlarına vakıf olmayan vekil,

MTHN
MTHN @Kazım - 3 yıl Önce

DİKİŞTUTMAZ KARDEŞ NE GÜZEL SÖYLEDİN..AKILSIZLIK BAŞA BELA GERÇEKTEN..

Dikiştutmaz
Dikiştutmaz @Kazım - 3 yıl Önce

Elazığ'ın sorunları varsa niye yirmi yıldır aynı adamları seçip duruyorsunuz? Sorunları çözsün diye seçiyorsanız, niye halen daha sorunlardan bahsediyorsun? Elazığ'ın sorunlarına vakıf olan Gürsel Erol değil de senin seçtiklerinse, niye halen sorunlar var?

abc
abc - 3 yıl Önce

Ona bakarsan senin gibilere ömür boyu yaklaşılmaması lazım. Sizin virüs daha tehlikeli. Öyle ki, paçalarınızdan fışkırıyor: Kötülük

abc
abc @abc - 3 yıl Önce

***Yorumum, "Kebir" adlı yorumcuya cevaptır.

Zlf
Zlf - 3 yıl Önce

Yine bakıyorumda gürsel erolu taşlamaya başlamışlar yahu derdiniz nedir kimseyi torpille işe koymadı diyemi kurumlara liste yollamadı diye mi yada cebinize uç beş kuruş bırakmadı diye mi bunları söylüyorsunuz ama gürsel erol bunların hepsını diğer vekiller gibi yapmış olsa idi ona Karılık yapmış olurdunuz yalakalar sizi yahu siz nasıl Elazığlısınız nasıl erkek siniz elazığ çocuğu yalakalık yaparmı Şakşak yaparmı kula kul olurmu gününü kurtarmak için erkeğim diye ortada gezip Karılık yaparmı yazık size ki elazığlıyım diyorsunuz siz ortaya çıkmış kırma cinsiniz belli olmayan gevşek tayfasınız

Kebir
Kebir - 3 yıl Önce

Aman bu herife yaklaşmayın,4 kez mikrop aldığını söylüyor. Öncesinde PCR yapılması lazımdı.Enaz 20 gün uzak durun.

Cavit19
Cavit19 @Kebir - 3 yıl Önce

Memleket senin gibilerden uzak dursa kurtulur Ola Barzo bu memleketi de kendinize benzettiniz

Ethem gülbay
Ethem gülbay - 3 yıl Önce

Doğru yoldasın Gürsel Erol. Halkı uyarmaya devam et

Mehmet
Mehmet @Ethem gülbay - 3 yıl Önce

Ne boş beleş insanlar bu chp zihniyeti al birini vur öteki ne.iktidar partisi olamazsınız ……Siz anca konuşun vede insanın değerleriyle oynayın.hele sen Ethem hiç konuşma seni bilen biliyor.

Fontaine
Fontaine - 3 yıl Önce

Elazığ'ın sıl en büyük sorunu dışardan getirilip elaziga salınmiş, laklaka yapip duran bir kara karga.Koruma kanunu kapsamında olduğu için idare ediliyor.Suzde mazur görün.

Alin
Alin - 3 yıl Önce

Aşının faydası olsaydı aşı olan da koronavirüs olmazdı takmışsınız aşıya karantinaya başka bişey bildiğiniz yok


SIRADAKİ HABER

banner137