Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, İl Teşkilatı ve İyi Parti İl birlikte Atatürk Anıtına çelenk bıraktı.

Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen törende İstiklal Marşı okundu.

Daha sonra CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, İl Başkanı Yavuz Doğdu ve İYİ Parti İl Başkanı Mevlüt Or, Atatürk Anıtına çelenk bıraktı.

Milletvekili Erol, ülkemiz için anlamlı bir günün yaşandığına dikkat çekerek, önceki kutlamalarda protokolde yer alan ve helikopter kazasında şehit düşen 8’inci Kolordu Komutanımız Osman Erbaş’ı da bir kez daha andı.

EROL: 84 MİLYON YURTTAŞIMIZIN GÖNLÜ KALBİ 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZLA TEKRAR BİRLEŞTİ

Milletvekili Erol, “Ülkemiz için anlamlı bir gün cumhuriyetimiz için anlamlı bir gün. Devletimiz için anlamlı bir gün. Bugün Türkiye’nin 81 ilinde 84 milyon yurttaşımızın gönlü kalbi 30 Ağustos Zafer Bayramımızla tekrar birleşti. Cumhuriyet tarihimiz için devletimizin var olması için kuruluş ilkesi için çok önemli bir gün. Ben buradan 30 ağustos zafer bayramını bize bağışlayan, bu ülkeyi bize bağışlayan, devletimizi bize bağışlayan Mustafa Kemal Atatürk’e ve silah arkadaşlarına bu zaferde şehit düşenleri saygıyla, hürmetle ve şükranla anıyorum” dedi.

CHP İl Başkanı Yavuz Doğdu da, Zafer Bayramının coşkuyla kutlandığını söyledi.

İyi Parti İl Başkanı Mevlüt Or ise,  Türk Milletinin varoluş gücünü hiçbir gücün kıramayacağını ifade etti.