Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, İzzetpaşa Mahallesi’nde bir kıraathanede düzenlenen toplantıda konuştu.

EROL: HER ŞEY GELİP GEÇİCİ

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “Unvanlar gelip geçicidir. Ama üsluplar, ilişkiler, insanlar kalıcıdır. Sonuç itibariyle siz ne olursanız olun, mevkiiniz makamınız ne olursa olsun gün öyle bir an sizi yakalıyor ki anlıyorsunuz ki o mevki ve makamınızın önemi yok. Ben bundan 2 ay önce annemi kaybettim. Burada komşularımız var. Ne param ne unvanım ne sıfatım hiçbir işe yaramaz. Ama işe yarayan bir şey var, annemi defnederken gerek cenaze töreninde gerek buraya geldiğimizde bizi seven insanların acımızı paylaşması insanın en büyük zenginliği o. Yoksa her şey gelip geçici” dedi.

EROL: BİZİM İDDİAMIZ YARIN BİZ YÖNETECEĞİZ OLMALI

Milletvekili Erol, “Eski liderleri bir hatırlayın, Allah hepsine rahmet eylesin. Hepsinin kendine göre özellikleri vardı. Süleyman Demirel, barajlar kralı. Başbakanlığı ve cumhurbaşkanlığı yaptı. Partisi iktidardı. Bugün Doğruyol Partisi’nde istifa var mı? Yok. Süleyman Demirel var mı? Yok. Allah rahmet eylesin. Turgut Özal, Anavatan Partisi’nin genel başkanı. Başbakanlığı yaptı, cumhurbaşkanlığı yaptı. Bugün var mı? Yok. Refah Partisi, Necmettin Erbakan, yok. Ama devlet var. Siyaset ve siyaset kurumunun birinci önceliği devletle çatışmak değil, devleti yönetmek olmalı. Bugün her hangi bir parti devleti yönetebilir. Ama bizim iddiamız yarın biz yöneteceğiz olmalı. Daha doğru, sosyal demokrat bir devlet anlayışıyla hukukun ve evrensel değerlerin egemen olduğu, eşit yurttaşlığın herkese tanındığı bir devlet olmalı”diye kaydetti.

EROL: HİZMETTE FARKLILIĞIN DA YARATILMASI DEMEK

İYİ Parti ve CHP Adayı Ali Şekerdağ’a destek isteyen Milletvekili Erol, “Biz sürekli vatandaşımızın yanında olacağız” diyerek, “Bilgi kirliliğine inanamayın. Burada İYİ Parti ve CHP Adayı Ali Şekerdağ’a oy verin. Oy verin ki Elazığ’da yeni bir başlangıç gelsin. Sevgili hemşehrilerim. Ayrıca Elâzığ’da bir ittifak belediye başkanının seçilmesi demek, burada hizmette farklılığın da yaratılması demek. Bugüne kadar yalnızca su parasını yatırmak için gittiğiniz belediye binası değil, ihtiyaçlarınızı gideren, sorunlarınızı çözen ve gittiğinizde muhatap olacağınız insanları karşınızda göreceğiniz bir seçim sonucu demek. Hiç merak etmeyin. Biz sürekli içinizde, yanınızda olacağız. Ben yalnızca milletvekili değilim sizin içinizden birisiyim. Size inşallah mahcup olmayız” ifadelerini kullandı.