Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, CHP Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar ve beraberindeki heyetle birlikte Cuma pazarında pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Esnaf ve vatandaşla bir araya gelen CHP heyeti esnafın ve vatandaşın hem sesine kulak verdi, hem de bayramlarını kutladı.

Vatandaşın yoğun ilgilisi ile karşı karşıya kalan Milletvekili Erol hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenleri de es geçmedi. 

Ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Erol, vatandaşın alım gücünün düştüğüne dikkat çekti.

EROL: VATANDAŞLAR İNANILMAZ BİR ÇARESİZLİK VE MUTSUZLUK İÇERİSİNDE

Milletvekili Erol, “Gerçekten fakir fukara çok çaresiz. Dokunduğumuz, gezdiğimiz, sohbet ettiğimiz hem esnafımız hem vatandaşımız alım gücünün düştüğünü gerçekten geçim sıkıntısıyla ilgili ciddi sorunlar yaşandığını, ev kiralarını ödeyemediklerini, elektriklerini ödeyemediklerini ifade ediyorlar. Pazara geldikleri zaman çürük sebze meyve topladıklarını inanılmaz bir çaresizlik ve mutsuzluk içerisinde. Ama geleceğe karşı kimse kaygıya endişeye kapılmasın her kötü günün sonucunda mutlaka aydınlık güzel günler gelir. Önümüzde bir seçim var haziran ayında bir seçim olacak. Temennimiz ve beklentimiz haziran ayında ülkemizin yeniden hükümete kavuşarak, millet ittifakının iktidara gelerek hem Elazığ’ımız için hem ülkemiz için yeni bir nefes yeni bir bakış açısı yeni bir umudun doğması lazım” dedi.