Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, yerel seçimler öncesi siyasi partilerin il başkanlıklarını ziyaret etti.

AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI ZİYARETİ

Milletvekili Erol’un ilk durağı iktidar partisi AK Parti’nin İl başkanlığı oldu.

GÜRGÖZE: YAKLAŞIK 4 AYLIK BİR KAMPANYA SÜRECİNİ YÜRÜTTÜK

Milletvekilini makamında ağırlayan İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “31 Mart’a son 4 günlük süre içerisinde ilimizde tüm adayların hedefledikleri hizmet anlayışını, 31 Mart’tan seçildikleri taktirde Elazığ’ımıza, Elazığ halkına yapmayı düşündükleri hizmetleri ve taahhüt ettikleri ve vaat ettkileri projeleri milletimizin beğenisine sundular. Bizlerde AK Parti olarak adayımızla birlikte, teşkilatımızın her kademesinde görev alan kardeşlerimiz, arkadaşlarımızla birlikte halkımızın teveccühü kazanmak, halkımıza tekrar yeniden AK Partili belediyeciliğin yeni bir ivme yakalayarak devam etmesi için hizmetlerimizi, projelerimizi tüm beldelerde, ilçelerde ve il merkezinde halkımızın beğenisine sunmak için yaklaşık 4 aylık bir kampanya sürecini yürüttük” ifadelerini kullandı.

EROL: ELAZIĞ’DA GERÇEKTEN GÜZEL GÜNLER YAŞADIK

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ise değerlendirmesinde, “Benim istediğim şu; bugüne kadar sokakta en ufak bir gerginliğin olmaması, hemşehrilerimin bütün adaylara karşı son derece nezaket kuralı içerisinde onları dinlemesi, sahiplenmesi, adayların birbirine karşı hitap ederken, konuşurken kişiliklere yönelmeden herkesin kenedisiniz anlattığı bir kampanya yaşadık. Yine aynı şekilde siyasi partilerimizin İl Başkanları, Milletvekillerimiz… Aslında Elazığ seçim dönemi Türkiye’de örnek alınması gereken bir dönem bence siyasette. Çünkü siyaset çatışmanın, kutuplaşmanın kavganın yeri değildir. Siyaset tam tersine hizmette farklılığı yaratmanın ve farklılığın yeridir. Bu anlamda Elazığ’da gerçekten güzel günler yaşadık, olması gereken bir tablo ve bir seçim atmosferi yaşadık. Bu anlamda ilk ziyaretimi de AK parti İl Başkanımız Ramazan Bey’e yaptım” şeklinde konuştu.

MHP İL BAŞKANLIĞI ZİYARETİ

Milletvekili Erol’un ikinci durağı ise Milliyetçi Hareket Partisi oldu. MHP’deki sohbet bol kahkahalı geçti.

IŞIKVER: SEÇİLDİKTEN SONRAKİ GAYRETLERİYLE BİZLER İÇİN ÇOK ÇOK KIYMETLİDİR

Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban ile birlikte Milletvekili Erol’u ağırlayan MHP İl Başkanı Semih Işıkver, “Saygıdeğer Milletvekilimize partimize yapmış oldukları nezaket ziyaretleri sebebiyle çok teşekkür ederim. Kendisine Elazığ siyasetine kazandırmış oldukları sebebiyle de çok teşekkür ediyorum. Parti ayrımı yapmaksızın özellikle seçildikten sonraki gayretleriyle bizler için çok çok kıymetlidir. Her zaman nezaketli ve zarif üslubuyla siyasette örnek olmuş bir kişilik. Bu vesileyle kendisine tekraren teşekkür ediyorum” dedi.

EROL: ELAZIĞ’DA YEREL SEÇİMLERE YÖNELİK BİR KAMPANYA İZLİYORUZ

Ziyarette bir değerlendirmede bulunan Milletvekili Erol da, “Uzun süreden beri Elazığ’da yerel seçimlere yönelik bir kampanya izliyoruz. Herhalde Elazığ’da en hareketli, en uzun süreli kampanyayı da Bilal Çoban Hocam siz yürütüyorsunuz. 2014’tden sonra hiç ara vermeden tekrar devam ettiniz. Biz de 4 aydır yaklaşık olarak yerel seçimlere yönelik bir kampanya sürecinin içerisindeyiz. Ben hem adayımıza Bilal Bey’e, hem de İl Başkanı olarak Semih Bey’e çok teşekkür ediyorum. Sizin şahsınızda bütün adaylara ve bütün partilerin il başkanlarına da iletmek istiyorum” diye konuştu.

SAADET PARTİSİ İL BAŞKANLIĞI ZİYARETİ

Milletvekilinin bir sonraki durağı ise Saadet Partisi İl Başkanlığı oldu.

HACIBEKİROĞLU: BU BELEDİYE BAŞKANI BİZİM HİZMETKÂRIMIZ OLAN BİR KARDEŞİMİZ OLACAK

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan ve partilileriyle Milletvekilini ağırlayan İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu, “Bu ziyaretten dolayı ben kendilerine hoş geldiniz diyorum ve teşekkürlerimi arz ediyorum. Malumunuz seçime 4 günlük bir süre kaldı önümüzde. Bugüne kadar Elazığ’ımıza yakışır bir seçim maratonunu yürüttük sağ salim, kimsenin burnu kanamadan. İnşallah bundan sonra yapacağımız çalışmalar aynı minvalde olacak. Tabi her platformda söylediğimiz gibi biz Elazığ’da mahalli idareler seçimini yapıyoruz. Bir savaş yapmıyoruz. Kendimize bir belediye başkanı seçeceğiz. Bu belediye başkanı bizim hizmetkârımız olan bir kardeşimiz olacak, bize hizmet edecek” diye ifade etti.

EROL: VİCDANEN OY KULLANMALARI GEREKTİĞİNİ HEP SÖYLEDİM

Milletvekili Erol da, “Bu bir yerel seçim. Yani kenti yönetecek, belediye başkanlığı yapacak, en makul, kentin değerlerine değerler katacak, en doğru ismi tabi ki doğal olarak her parti kendi adayının olduğunu ifade edecektir. Adaylar da bu işi biz daha iyi yapabiliriz iddiasıyla kampanyalarını yürütecektir. Bu noktada geçti zaten. Birkaç gün sonra Elazığlı hemşehrilerimiz sandık başına gidecekler, tercihlerini kullanacaklar. Ben Elazığ’da seçim kampanyasına başladığım günden bugüne kadar tek taraflı bir siyaset kutuplaşmasının doğru olmadığını, insanların takım tutar gibi parti tutmaması gerektiğini, sandık başına gittikleri zaman adayların bilgisine, becerisine, yeteneğine, bir kamu dairesini yönetmelerinden kaynaklı yönetim hikayelerinin olup olmamasından değerlendirmeler yaparak vicdanen oy kullanmaları gerektiğini hep söyledim. Bu anlamda da sanıyorum Elazığlı hemşehrilerimizden bu yönde bir beklentimiz var. Gerçekten sandık başlarına gittikleri zaman partilerimizin adayları en iyi şekilde kendilerini tanıttılar” ifadelerine yer verdi.

HABER: SITKI TAŞEL