Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Karakoçan İlçesi’ni ziyaret etti.

Milletvekili Erol, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi.

ULAŞ AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

Karakoçan ilçe merkezinde yapımlarına devam eden Diyanet Kursu ve Karakoçan Merkez Cem Evi'ni ziyaret eden CHP’li vekil Gürsel Erol, ilçe müftüsü Mahmut Yiğin ve Merkez Cem Evi dedesi Hüseyin Artut'dan çalışmalarla ilgili bilgi alarak gereken desteği vereceklerini kaydetti.

Daha sonra geçtiğimiz günlerde vefat eden CHP Karakoçan eski belediye başkanı Haydar Ulaş'ın mezarını ziyaret eden Erol, Keklik köyüne giderek Haydar Ulaş’ın ailesine taziye ziyareti yaparak başsağlığı diledi. Buradan Karakoçan ilçe teşkilatını ziyaret ederek partililerle bir araya gelen Erol, istişarelerde bulundu.

ESNAF: HEPİMİZ EMEK VEREREK BAŞARACAĞIZ

Ziyaret esnasında bir esnaf “Benim sağlığım iyi ama ülke kötü ülke. Sağlığımı ne yapacaksın bireysel olarak birisi ölebilir. Ülkede benim ailem ve çocuklarım var. Ben ölmüşüm nedir zaten ölmüşüz. Ülke gitmiş ülke... Benim dükkanım uğurlu önceki vekil bir kere buraya gelmedi kazanamadı ikinci defa geldi burada oturdu milletvekili oldu bu sefer herhalde hükümeti alacaksınız” dedi.

CHP'li Gürsel Erol ise, “Sen hiç merak etme ilk seçimde eski sisteme geri döneceğiz. Hadi inşallah. Kendinize iyi bakın sağlınız önemli bizim için. Hep birlikte güzel günler yaşayacağız. Hepimiz emek vererek başaracağız” diyerek destek istedi.

EROL: SORUNLARIN HEPSİNİ HEMŞERİLERİMİZLE BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ

Karakoçan ziyareti sonrasında açıklama yapan CHP’li Gürsel Erol, “ Seçim çalışmalarınız kapsamında bugün ilimizin güzide ilçelerinden biri olan Karakoçan ilçesindeyiz. Vatandaşlarımız sağolsunlar bizlere büyük bir ilgi gösterdiler. Diğer ilçelerimizde olduğu gibi Karakoçan ilçemizde de görüştüğümüz vatandaşlarımız genellikle ekonomik krizden ve ay sonunu getirmemekten dolayı şikayetçi. Vatandaşlarımız zamlardan dolayı evine bir şey alamazken esnaf ise son zamlardan dolayı malzeme alamayacak duruma gelmiştir. İlçenin en büyük probleminin işsizlik olduğu vatandaşların iş bulma umuduyla ilçeyi terkederek sanayi kentlerine göç etmelerinin ilçenin en büyük sorunlarından biri olduğunu gördük. Sorunlar var, sıkıntılar var, ama çözüm yolları da var. Moralimizi bozmayacağız, umudumuzu yitirmeyeceğiz. İlçelerimizdeki bu sorun ve sıkıntıları dinlemeye, çözüm önerilerimizi gerek mecliste gerekse kamuoyunda her zaman dile getirmeye devam edeceğim. Ülkemiz için temel sorun her alanda adaletin olmaması, üreticinin desteklenmemesi. Biz bu sorunların hepsini hemşerilerimizle birlikte çözeceğiz” ifadelerini kullandı.