Milletvekili Erol’dan Şehidimizin Ailesine Başsağlığı Telefonu

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Tunceli’de şehit olan kahraman askerimiz Celil Mutlu’nun kardeşini telefonla arayarak başsağlığı diledi.

Milletvekili Erol’dan Şehidimizin Ailesine Başsağlığı Telefonu

Bugün akşam saatlerinde çıkan çatışma sonucunda kahraman askerimiz Jandarma Astsubay Üstçavuş Celil Mutlu şehit oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Gürsel Erol Tunceli ile Ovacık İlçesi kırsalında bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışma sonucu şehit olan Astsubay Üstçavuş Celil Mutlu'nun kardeşi Hüseyin Mutlu'yu telefonla aradı.

Şehidimize Allah'tan rahmet dileyen Erol, ailesine de başsağlığı dileklerini iletti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Zülfü varol
Zülfü varol - 2 yıl Önce

Gürsel erol bir şey söylüyor birilerinin götüne batıyor hdp le kim kolkola haburdan kim getirdiyse osman öcalan itini kim TRT ye çıkardıysa megri megleri kim söylettyse pkk ile onlar kol kola geziyor demektir öyle götünden konusmayacan mehmet

Megri megri ile teselli olan ahmaklar kesin sesinizi
Megri megri ile teselli olan ahmaklar kesin sesinizi @Zülfü varol - 2 yıl Önce

Ulan o megri megri olayini hala anlamayan aptallara sesleniyorum erdogan o megri megri ile binlerce pisligi göbek attira attira içeri aldi adreslerini ogrendi bir araya topladi sohalarla hepsini sarı poşete koyup it cehennemine gonderdi .o megri megriyide azili pkk li şivan pisligine söyletti ama şivan sonra ziril ziril aglayip pkk lilardan özür diledi tuzaga düstum ozur dilerim diye erdogana yalvardi yapmayin yazik tir diye .siz hala erdogani megri megriyle vuran beyni çalişmayan gurup bunu kolkola gezmek saniyorsunuz .ulan daha dün diyoruz dün selahattin demirtasla kahvalti sözü veren chp ye bakın megri megri pkk nis yas bizim sevinç türkümüzdür bu türkü ile inlerce pkk leşi iceri girdi devlet onlarin sayisini yerini belirledi .diger hukumtler gibi gidip daği taşi bombalayip milleti kandirmadi sari torbalara leşleri doldurdu diyemi zorunuza gidiyor . Ahmaklar hala isman öcalan diyorlar trt diyorlar o osman öcalan bile pkk bir teror örgutu dedi sizin chp de ses yok

Şehid
Şehid - 2 yıl Önce

Bu mübarek evladımıza,kurşun sıkan,emir veren onlarla kolkola siyaset yapıp, riyakarlik yapanları da Allah CC.El Kahhar ismi şerifi ile kahrı perişan eylesin.

Mehmet
Mehmet @Şehid - 2 yıl Önce

amin amin inşallah.onlarla kolkola olanları başta kankaları chp ve iki yüzlü terör sevicileri.Allah belalarını versin inşallah

....?
....? - 2 yıl Önce

Ulan çatışma ne be ? Niye şerefsizler pkk piçleri tarafindan haince kurulan pusu demisyorsunuz? Ayrica gürsel ne amacla aramiş daha bugub hdp siralarindan bir kadin zirliyordu öcalani niye serbest birakmiyorsunuz diye . Eee secimlere bu partiyle girecekler şehit yakinlarini ne amaçla ariyor ? Sehit yakini gereken cevabi vermistir inşaAllah.

XclX
XclX - 2 yıl Önce

Buda kravatlı kandil izinli,maskeli dolaşıyor,oysa suratına baktın mı,ne oldu gu zaten bar bar bağırıyor.Riya en büyük meziyeti.

Yeni vekil spor müdürü Samet Eren
Yeni vekil spor müdürü Samet Eren - 2 yıl Önce

Spor müdürüne bu makam az geldi artık hedef Belediye Başkanlığı yada Milletvekilliği. Kim tutar seni Samet:)))))Milletin kuyusunu kazmakta bir numaradır kuyucu Samet lakabı…….

Apartman yöneticisi olamayacak adam
Apartman yöneticisi olamayacak adam @Yeni vekil spor müdürü Samet Eren - 2 yıl Önce

Bu şahıs değil il müdürü apartman yöneticisi olamaz normal şartlarda. Vekillere yalakalıkla il müdürlüğü böyle bir şey. Garip guraba görüyor rab.

Ali
Ali - 2 yıl Önce

Partidi hdp pkk ile kolkola kendisi baş sağlığı diliyor.danisikli dönüş elazigin damarını iyi tutuyor.akp nin çapsız 4 vekilinin boşluğunu iyi dolduruyor...


SIRADAKİ HABER

banner137