Milletvekili Gürsel Erol Korona Virüsle İlgili Açıklama Yaptı

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Korona virüsü nedeniyle vatandaşları uyardı. Dışarı çıkmamalarını ve kalabalık alanlardan uzak durmalarını söyledi.

Milletvekili Gürsel Erol Korona Virüsle İlgili Açıklama Yaptı

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Korona virüsü nedeniyle vatandaşları uyardı.

Erol, Dışarı çıkmamalarını ve kalabalık alanlardan uzak durmalarını söyledi.

Virüsün etkisi kırılıncaya kadar evlerden çıkmayın kapalı ve kalabalık mekanlara girilmemesini belirten Milletvekili Erol, seyahat etmeyin valiliğin ve sağlık bakanlığının uyarılarına dikkat edilmesi gerektiğini aktardı.

EROL: BU SÜREÇTE ANKARA’DA BULUNACAĞIM

24 Ocak depreminin Elazığ da yarattığı travmayı yeni yeni atlattıklarını ifade den CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol,  “Ne yazık ki bu seferde küresel sorun haline gelen dünyadaki tüm insanlığın sağlığını etkileyen korana virüsü ülkemizi etkilemeye başladı. Temennimiz ve beklentimiz dünya insanlığının ülkemizin yurttaşlarımızın bu virüsten en az şekilde etkilenmesidir. Korana virüsüne yönelik alınan tedbirler doğrultusunda ve bu süreçte Ankara’da bulunacağım. Virüsün etkisi geçinceye kadar Elazığ’a seyahat programı yapmam zorlaşacak gibi bu süreçte Ankara’da olsam da gözüm kulağım Elazığ‘da olup hem deprem sonrası sürecin hem de virüsün etki sürecini yakından takip edeceğim.  Acil sorunlarınızda mesaj yazarak beni bilgilendire bilirsiniz.  Siz sevgili hemşerilerimden ricam virüsün etkisi kırılıncaya kadar evimizden çıkmayın kapalı ve kalabalık mekanlara girmeyin seyahat etmeyin valiliğin ve sağlık bakanlığının uyarılarına dikkatle uymanızdır. Hepinize ailenize yakınlarınıza komşularınıza Elazığ’a ve tüm yurttaşlarımıza insanlığa sağlıklı günler diliyorum.  Allah hepimizin yardımcısı olsun saygılarımla” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2020, 16:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137