Milletvekili Gürsel Erol, Meclis Başkanına Yeniden Talepte Bulundu

Suriye'de rejim güçlerinin Mehmetçiğimize yaptığı hain saldırı nedeniyle deprem bölgesi Elazığ'a gelecek olan komisyonların iptal edilen incelemesinin yeniden planlanmasını isteyen CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, meclis başkanına yeniden talepte bulundu.

Milletvekili Gürsel Erol, Meclis Başkanına Yeniden Talepte Bulundu

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un talep ettiği Çevre ve İmar Komisyonu’nun Elazığ ve Malatya’da incelemelerde bulunacağı bildirilmişti.

Ancak 20 Ocak 2020 tarihinde deprem bölgesine gelmesi planlanan komisyonun ziyareti Suriye’de rejim güçleri tarafından Mehmetçiğe yapılan hain saldırı nedeniyle iptal edilmişti. Bunun üzerine Milletvekili Erol, komisyonun gelmesiyle ilgili yeni bir planlama yapılması için meclis başkanın dan talepte bulundu.

Milletvekili Erol, Meclis başkanına yeniden bulunduğu talepte,"24 Ocak 2020 tarihinde Elazığ’da yaşanan deprem sonrası Çevre Komisyonu ile İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu üyelerinden oluşturulacak bir heyetin Elazığ’da incelemelerde bulunması hususundaki talebim tarafınızca değerlendirilmiş olup, takdirinizle ilgili komisyonlara 20 Şubat 2020 tarihinde görevlendirmeler yapılmıştır. Suriye’de rejim güçleri tarafından Mehmetçiğimize yapılan hain saldırı nedeniyle yapılması planlanan ziyaret iptal edilmiştir. Çevre Komisyonu ile Bayındırlık İmar Ulaştırma ve Turizm Komisyonu üyelerinden oluşan heyetin yeniden Elazığ’da görevlendirilmesi hususunu takdirinize saygılarımla arz ederim” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
tuncay
tuncay - 4 yıl Önce

Sn. Erol her ortamda sıkıntıları dile getirmeye çalışıyor ama diğer vekiller kentsel dönüşüm rantı peşine düştüler galiba yoklar piyasada :)

eca
eca - 4 yıl Önce

Bir iş yapıyor görünüyor, aslında Elazığ'a hiç bir faydası yoktur, sadece gelecek seçime yatırım yapıyor. Zaten diğer vekillerin işi bellidir!

Memduh
Memduh - 4 yıl Önce

Senin gibi ak partili bir milletvekili elaziğdan çikmadi elaziğ ticareti bitti millet başka illere köylere göctü ve yatirim Malatya cekmiyor deprem malatyayı tek vurmuş gibi...

SIRADAKİ HABER

banner137