Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, şehir merkezi ile Bizmişen, Yemişlik ve Çatalçeşme Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşların bayramlarını kutladı.

TOKİ tarafından yapımı tamamlanan konutlarda ikamet eden vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Gürsel Erol, vatandaşların bayramlarını tebrik ederek sorunlarını dinledi.

Ardından açıklama yapan Milletvekili Gürsel Erol, “24 Ocak gecesi Elazığ’da yaşanan deprem sonrası TOKİ evleri Elazığ’ın çeşitli yerlerinde yapılmaya başlandı. Bizde sürecin takipçisi olduk. Zaman zaman metrekareler ile ilgili yapılan yerler, çevre düzenlemesi, çekilen kuralar, içine yerleştikten sonra oluşan sorunların gündeme gelmesi ile ilgili TOKİ’nin evleri gündemden düşmedi. Doğal olarak büyük projeler bu tarz büyük projelerde eksiklik ve aksaklıklar olabilir ama önemli olan bu eksikliklerin vatandaşın günlük yaşamına etkileyen olumsuzlukların giderilmesi. Şuan Çatalçeşme TOKİ evlerindeyiz, gördüğünüz gibi çimler kurumuş, ağaçların çoğu kurumuş. Evlerin içerisinde su ile ilgili, tesisatla ilgili problemler var. Bunları bayramdan sonra TOKİ başkanımız ve Bölge Temsilcisi ile de görüşeceğiz. Bu sorunlar varsa bu sorunların çözülmesi ile ilgili yüklenici firmalar bu bölgelerde işin kesin kabulü yapılana kadar elini çekmemeli vatandaşın mağduriyetini çözmeli” dedi.