Cumhuriyet Halk Partisi’nde yeni katılan üyelere rozet takma töreni gerçekleştirildi. CHP Elazığ il Başkanlığında yapılan törene CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol da katıldı.

Rozet takma töreninde açıklama yapan CHP Elazığ İl Başkanı Yavuz Doğdu, “Bugün çok anlamlı bir günde rozet takma töreni yapıyoruz. Zafer Bayramı’nın 99’uncu yılını kutladık. Bu anlamda emperyalizme karşı savaş veren Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyoruz. Herkesin de Zafer Bayramı’nı kutluyorum. Bugün burada partimize her meslekten, her yaştan katılım yapan üyelerimize rozet takma töreni yapıyoruz. Üyelerimize partimize ve ailemize hoş geldiniz diyorum” dedi.

EROL: BİZİM İÇİN SEVİNDİRİCİ VE ANLAMLI BİR DURUM

Yeni katılan üyelere hayırlı olsun dileklerini ileten CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol da yaptığı açıklamada, “Bu anlamlı günde Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşundan önce kurulmuş olan Cumhuriyet Halk Partimize farklı yaş ve meslek gruplarından yeni üyelerimizi almak bizim için sevindirici ve anlamlı bir durum. Yeni katılan arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum. İnşallah en yakın zamanda olası bir erken seçimde CHP’nin Millet İttifakı’nın iktidarını yaşayarak Türkiye’de yaşanan bu sorunların çözümü ile ilgili toplumda değişik konumlarda görev alarak, milletin yönetimi ile ilgili yeni bir iddia ortaya koyarak, Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere bıraktığı cumhuriyetin değerlerine sahip çıkarak ülkemizde bütün yurttaşlarımızın özgürlüklerini ve anayasal güvencelerini tekrar tesis ederek, demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti çerçevesinde bütün yurttaşlarımıza eşit yaklaşan bir düzenin kuruluşu için yeni üyelerimizin üyeliklerinin hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Milletvekili Gürsel Erol katılımcılara parti rozetlerini taktı.