AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut Elazığ’da yaşanan depremle alakalı Kanal Fırat canlı yayınına bağlanarak bilanço hakkında bilgi verdi.

İşte Milletvekili Bulut’un o açıklaması;

“BÜTÜN KURUMLAR TEYAKKUZ HALİNDE”

Milletvekili Metin Bulut, “Şu an itibariyle 2 Malatya’da 2 kişi de Elazığ’da olmak üzere hayatını kaybeden vatandaşlarımız var, duyumlar gelmeye devam ediyor şuanda Gezin’de büyük bir yıkım var o binada 7/8 kişi olduğunu söyleniyor. Bütün kurumların şuandan itibaren görevi, tüm vatandaşların can güvenliğini sağlamak ve Diyarbakır’dan şuanda ekipler gelerek bölgelere intikal etti ve çalışıyorlar daha sonra Van’dan yola çıkan ekipler var ve İçişleri Bakanımız ve Sağlık Bakanımız da birazdan burada olurlar onun akabinde Cumhurbaşkanımız da aradılar şuanda herkesin gözü Elazığ’da” ifadelerinde bulundu.

“PANİK HAVASI HAKİM”

Bulut, “Vatandaşlara seslenmek istiyorum bir panik havası var bu panik havası şehirde hakim buda yolların tıkanmasına sebep oluyor acil müdahale etmemiz gereken yerler yetişmemiz için caddeler ve sokaklar araçların seyir edebileceği hale getirilerse çok daha ayrıntılı müdahale edebilir” diyerek sözlerini noktaladı.