Milletvekili Metin Bulut, İlçe ve Beldeleri Gezdi

AK Parti MKYK Üyesi, Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Yazıkonak, Yurtbaşı beldeleri ile Ağın ve Keban ilçelerini gezdi. Seçim Koordinasyon Merkezlerinde vatandaşlarla buluştu.

Milletvekili Metin Bulut, İlçe ve Beldeleri Gezdi

AK Parti MKYK Üyesi, Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Yazıkonak, Yurtbaşı beldeleri ile Ağın ve Keban İlçelerini gezdi

Bulut’un ilk durağı Yazıkonak Beldesi oldu.

AYAZ: TÜM OYLARINI SANDIKTA AK PARTİ OLARAK ÇIKARACAĞIZ

Burada Seçim koordinasyon Merkezinde partilileriyle buluşan Bulut’u karşılayan Yazıkonak Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Aydın Ayaz, “31 Mart akşamı rabbimin izniyle teşkilat başkanıma şunu söylemek istiyorum. Biz burada zafer Allah’ın sefer bizimdir. Allah’ın izniyle 6 bin 100 seçmenimizin tamamının oyuna talibiz. Rabbimin izniyle bu seçmenlerimizin tüm oylarını sandıkta AK Parti olarak çıkaracağız” dedi.

BULUT: YAZIKONAK ADINA BAŞLADIĞIMIZ BU GÜZELLİK, BU İŞ DEVAM ETSİN

Yazıkonak Beldesi sakinlerine hitap eden Milletvekili Bulut, “Az kaldı. Hepiniz çok yoruldunuz. Başkanla birlikte hepiniz çok koşturdunuz. Ama ben biliyorum ki sadece bir belediye başkanı seçmek için değil, inandığınız için, böyle olmasına inandığınız için mücadele ediyorsunuz. Hep birlikte bizlerle yoruldunuz. Allah hepinizden razı olsun. Başkanımla da bir dönem mesai arkadaşlığı yaptık. Onu belediye başkanlığı tam 5 sene sürmedi. Eksik başladı. Ama 3.5 yıl olmasına rağmen Aydın başkanı kıt imkânlarla neler yaptığına hepiniz şahitlik ettiniz. Biz istiyoruz ki Yazıkonak adına bu güzellik devam etsin. Yazıkonak adına başladığımız bu güzellik, bu iş devam etsin istiyoruz”diye kaydetti.

Milletvekili Bulut daha sonra Yurtbaşı Beldesine geçti.

YILMAZ: YURTBAŞI’DA SEÇİM BİTMİŞTİR

SKM binası önünden belde sakinlerine seslenen Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Yasin Yılmaz, “Yurtbaşı’da seçim bitmiştir. Herkes bunu böyle bilsin. Allah her zaman böylesini nasip etsin beldemize” ifadelerinde bulundu.

BULUT: BU SEVİNCİ HEP BİRLİKTE YENİDEN PAYLAŞACAĞIZ

Daha sonra konuşan Milletvekili Bulut da, “Geldiğimde Yasin başkanıma dedim ki başkanım hay maşallah bu iş bitmiş dedi. O da dedi ki, vekilim Yurtbaşı bugüne kadar neyi yarım koymuş ki bunu da yarım koysun. Allah’ın izniyle, bu vatandaşlarımızın desteği ile bu gençlerimizin coşkusuyla 1 Nisan’da çok güçlü bir şekilde bu sevinci hep birlikte yeniden paylaşacağız inşallah” dedi.

Belde ziyaretlerinin ardından MKYK Üyesi Bulut, Ağın ilçesine geçti.

YILDIZ: MUTLU SONA ULAŞACAĞIZ İNŞALLAH

AK Parti Ağın Belediye Başkan Adayı İbrahim Yıldız, “31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde Allah’ın izniyle zaferi biz kazanacağız. İnandık bu uğurda. Çalışmalarımız da bu yönde. Gayretimiz de bu yönde. Genel başkanımız, Cumhurbaşkanımıza layık bir şekilde bir seçim atmosferinde kazanmak için bütün haneleri gezdik. Gitmediğimiz ev kalmadı gibi. Bu son 1 haftayı da Allah’ın izniyle iyi bir şekilde geçireceğiz, mutlu sona ulaşacağız inşallah. Hep birlikte kazanacağız inşallah” açıklamalarında bulundu.

BULUT: BİZ BU GÜZEL İLÇEMİZE HİZMET ETMEK İSTİYORUZ

Ağın ilçesindeki ziyaretinde konuşan AK Parti MKYK Üyesi, Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “Biz Ağın’da artık özlenen tabloyu yaşamak istiyoruz. Ağın’ın çok daha fazla hizmeti hak ettiğini düşünüyoruz. Ağın gerçekten Elâzığ’ın safiye ilçelerinden bir tanesi. En güzel ilçelerinden bir tanesi. Nüfusu az olabilir. Nüfusun çok olması her zaman her şeyin çok daha iyi olduğu anlamına gelmez. Ağın deyince bir saflık bir temizlik, bir huzur bunların hepsi akla geliyor. Biz bu güzel ilçemize hizmet etmek istiyoruz. Açık ve net söylüyorum. Hizmet etmek için de bizim elimizin güçlü olması lazım” açıklamalarında bulundu.

Milletvekili Bulut’un son durağı ise Keban İlçesi oldu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ÖZKAN
ÖZKAN - 5 yıl Önce

Elazığ besten büyüktür....!!!

elazığlı
elazığlı - 5 yıl Önce

sufatsuz mitin ifindiiiiiiiiii

SIRADAKİ HABER

banner137